امروز: دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 8 ذو القعدة 1446 | 2025-05-05
کد خبر: 173512 |
تاریخ انتشار : 04 شهریور 1396 - 17:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر پیش‌بینی کاهش تولیدات کشاورزی در پی تغییر اقلیم محمدعلی باغستانی در همایش ملی انگور، فرصت ها و چالش ها اظهار کرد: از سوی دیگر ۱۱ درصد کودکان ما با سوء تغذیه مواجه اند بنابراین چاره ای نداریم تا میزان تولید را افزایش دهیم. وی اظهار کرد: در حوزه حفظ نباتات و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

پیش‌بینی کاهش تولیدات کشاورزی در پی تغییر اقلیم

محمدعلی باغستانی در همایش ملی انگور، فرصت ها و چالش ها اظهار کرد: از سوی دیگر ۱۱ درصد کودکان ما با سوء تغذیه مواجه اند بنابراین چاره ای نداریم تا میزان تولید را افزایش دهیم.

وی اظهار کرد: در حوزه حفظ نباتات و گیاه پزشکی نیز با مشکل گسترش محدوده جغرافیایی آفات و افزایش تعداد نسل آفات مواجه هستیم که این امر سبب می شود تا دفعات سمپاشی افزایش یابد که خود آن نیز یک آسیب است.

به گفته باغستانی، افزایش بقای آفات، افزایش فراوانی حشرات ناقل، کاهش اثربخشی عوامل کنترلی بیولوژیک از دیگر مشکلاتی است که در حال حاضر با آن مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون با مشکل مدیریت آفات جدید نیز مواجه هستیم، گفت: آفات درجه دو و سه تبدیل به آفات درجه یک شده اند.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور تاکید کرد: برای کنترل افت در باغات انگور دیگر سیستم های سنتی پیش آگاهی پاسخ نمی دهد و ما نیاز به شیوه های جدید پیش آگاهی هستیم.

وی افزود: دستورالعمل ها نیاز به بازنگری دارند و دستوالعمل های قدیمی پاسخگو نیستند.

میزان مصرف سم در ایران ۳۰ درصد کمتر از میانگین جهانی 

باغستانی در حاشیه این همایش نیز گفت: میزان مصرف سم به طور میانگین در جهان یک کیلوگرم است این درحالی است که این رقم در ایران در فاصله ۶۳۰ تا ۷۰۰ گرم تغییر می کند. بدین معنا که میزان مصرف سم در ایران ۳۰ درصد کمتر از میانگین جهانی است.

وی یکی از مهمترین علل کاهش مصرف سم در ایران را تغییر اقلیم بیان کرد.

باغستانی ادامه داد: به عنوان مثال تعداد دفعات سم پاشی برای لکه سیب بین ۱۵ تا ۱۷ مرتبه است این درحالی است که این میزان در ایران بین سه تا چهار مرتبه است.

وی با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر حدود ۵۰ قلم سم جدید به ثبت رسیده است، اظهار کرد: دیگر سمومی که در گروه پرخطر یا با خطر متوسط هستند را به ثبت نمی رسانیم.

باغستانی تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد این است که برخی از کشاورزان سمومی را استفاده می کنند که برای یک گیاه مناسب نیست و یا برای محصولاتی که به صورت صورت تازه خوری استفاده می شود، مصرف می کنند.

وی تاکید کرد: بیش از ۹۵ درصد از محصولات کشاورزی تولیدی در این استان به لحاظ استفاده از سموم سالم هستند و در جایگاه مناسبی قرار دارند.

3939

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید