به گزارش صلح خبر، تیم ملی تکواندو کشومان در حالی به عنوان قهرمانی چهارمین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا دست یافت که کورش رجلی هدایت این تیم را بر عهده داشت. او با کسب ۷ مدال بار دیگر نام ایران را در بهترین جایگاه ممکن ثبت کرد.
نکته حائز اهمیت در این قهرمانی، سنت شکنی هادی ساعی در استفاده و اعتماد به مربیان جوان بود. مسئله ای که سال ها در فدراسیون تکواندو نادیده گرفته شده و کشورمان را در عرصه مربیگری دچار چالش کرده بود.
برای این قهرمانی خدا را شاکرم
سرمربی تیم ملی نونهالان با اشاره به سطح بالای رقابت های قهرمانی آسیا، گفت: سطح رقابتها بسیار بالا بود و همه تیم ها با تمام توان پا به آوردگاه آسیایی گذاشته بودند که این باعث شده بود رقابتِ نزدیکی برای کسب مدال بین کشورهای مدعی وجود داشته باشد.
کوروش رجلی افزود: برای حضور در رقابت های ویتنام تیم پسران با انگیزه و توانمند تیم ملی ۲ ماه در اردو بودند و اردوی تمرینی مثمرثمری را با پشتیبانی مسئولین فدراسیون و همراهی همکارانم به عنوان مربی پشت سرگذاشتند.
بهترین مربی سال ۲۰۲۲ آسیا ادامه داد: خوشبختانه فرزندان برومند ایران اسلامی به بهترین شکل ممکن فعل خواستن را صرف و در اکثر اوزان با قدرت تمام بر روی شیاپ چانگ رقابتها پا گذاشتند که ماحصل این تلاش کسب مدال های رنگارنگ بود.
رجلی گفت: خداوند را شاکرم که در اولین تجربه سرمربیگری تیم ملی نتیجه ای در خور نام ایران کسب شد و بارها سرود مقدس کشورمان در سالن ارتش هوشیمینه طنین انداز شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به رکودِ دو ساله تکواندو طی شیوع ویروس کرونا، کشورها با حضور نسلی کم تجربه وارد این رقابتها شده بودند و از آنجاییکه سابقه و آرشیوی در این رده سنی جهت تحلیل و آنالیز تیم ها وجود نداشت نتایج قابل پیش بینی نبود و این موضوع کار را برای کادر فنی سخت تر کرده بود.
قهرمان سابق تکواندو آسیا و جهان با اشاره به اینکه تیم های ملی نونهالان، نوجوانان و جوانان باید از حمایت و پشتیبانی مسئولین برخوردار باشند تا به عنوان پشتوانه تیم ملی بزرگسالان از وجودشان بهره برد؛ یادآور شد: در صورت توجه به تیم های رده های پایه و برگزاری اردوهای کوتاه مدت و بلندمدت در سال های آینده تیم ملی قدرتمندی برای حضور در رقابت های آسیایی، جهانی و المپیک خواهیم داشت.
انتهای پیام