به گزارش صلح خبر، حجتالاسلام محمد کاروند، امروز، 9 آبان ماه در همایش «یاوران وقف» اظهار کرد: نوشتن کتاب یا هنرنمایی در مورد مفهوم وقف و تبیین آن در جامعه کار بسیار سخت و دشواری است چراکه امروز بسیاری از نوجوانان با مفهوم وقف ناآشناست.
وی افزود: فرهنگ وقف، فرهنگی است که از دیرباز بین عامه مردم استان کردستان آشنا بودهاند اما امروز حتی دانشآموزان راهنمایی، دبیرستان هم هیچ آشنایی با این مفهوم ندارند.
حجتالاسلام کاروند با اعلام اینکه پیامبر اکرم (ص)، تمام صحابه و اهلبیتش اموال خود را فی سبیل الله وقف میکردند، اعلام نمود: بین واقفان افرادی بودند که از لقمه نانی که خود به آن نیاز داشتند را درراه خدا وقف میکردند چراکه وقف انسان را ابدی میکند.
وی وقف را بهترین سرمایهگذاری در تمام عمر انسان دانست و اعلام کرد: مال، ثروت و سرمایه دنیوی فقط در این دنیا میماند اما با وقف اموال میتوان یک سرمایهگذاری ابدی برای خود داشته باشیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان عنوان کرد: واقفان برای جامعه دغدغهمند هستند و در این راستا برای حفظ و نجات جامعه از اموال زودگذر دنیوی خود میگذرند تا درد جامعه را مرهمی باشند.
وی با اعلام اینکه در دوره پهلوی ظلم زیادی در حق اموال موقوفه صورت گرفت، افزود: همین امر یک دید منفی در جامعه نسبت به وقف اموال ایجاد کرد که باید همگان تلاش خود را برای رفع این دید منفی بهکارگیرند.
حجتالاسلام کاروند اعلام کرد: یکی از ظلمهایی که در حق موقوفات شده واگذاری سرقفلی ملکهای تجاری به افراد دیگر بوده است.
وی ادامه داد: بیشتر موقوفات استان کردستان وقف مساجد هستند هرچند وقف مساجد تلاش برای حفظ ستون دین و مهمترین موقوفات را شامل میشود اما نیت واقفان را باید بهسوی بخش درمان، ایتام، بیماران خاص و … هدایت کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان به بهرهوری و سرمایهگذاری در موقوفات اشاره و عنوان کرد: 30 موقوفه استان برای ایجاد بهرهوری و سرمایهگذاری در استان شناساییشده است که در تلاشیم تا از سازمان اوقاف برای این موقوفات وام بدون بهره دریافت کنیم.
انتهای پیام