امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 302851 |
تاریخ انتشار : 30 مرداد 1398 - 17:03 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر بانک مرکزی آلمان اعلام کرد روند کوچک شدن اقتصاد این کشور ممکن است ادامه یابد. به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، بانک مرکزی آلمان در گزارش جدید خود از اقتصاد این کشور با اذعان به رکود در بزرگ ترین اقتصاد منطقه یورو و اتحادیه اروپا هشدار داد […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

بانک مرکزی آلمان اعلام کرد روند کوچک شدن اقتصاد این کشور ممکن است ادامه یابد.

به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، بانک مرکزی آلمان در گزارش جدید خود از اقتصاد این کشور با اذعان به رکود در بزرگ ترین اقتصاد منطقه یورو و اتحادیه اروپا هشدار داد به دلیل کاهش تقاضا برای محصولات آلمانی در سراسر جهان و فعالیت های صنعتی در داخل این کشور، ممکن است رشد اقتصادی باز هم در محدوده منفی باقی بماند.

در سه ماهه دوم سال به دلیل تشدید جنگ تجاری بین آمریکا و چین، کاهش تقاضای داخلی و مساله چگونگی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، رشد اقتصادی آلمان به منفی ۰.۲ درصد رسید. بانک مرکزی آلمان در گزارش ماهانه خود اعلام کرد: در مجموع با در نظر گرفتن شرایط حاکم، احتمال تداوم روند نزولی در عملکرد کلی اقتصاد وجود دارد. مهم ترین دلیل تداوم روند رشد منفی مربوط به بخش صنعت است.

بانک مرکزی آلمان پیامد برگزیت بر رشد اقتصادی این کشور را کماکان جدی ارزیابی کرده و نسبت به کاهش تقاضای واردات انگلیسی‌ها برای واردات محصولات ساخت آلمان ابراز نگرانی کرده است. بنا بر اعلام این بانک، مشکلات پیش روی بخش‌های اقتصادی به ویژه در بخش تولید باعث شده است تا چشم‌انداز رشد پایدار آلمان تضعیف شود.

برای نخستین بار از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸، دولت آلمان تصمیم گرفته است تا سیاست تراز بودجه ای خود را افزایش دهد. اولاف شولتس- وزیر دارایی آلمان اخیرا گفته بود که دولت برای تقویت رشد اقتصادی یک بسته محرک ۵۰ میلیارد یورویی را در نظر گرفته است و احتمال افزایش این مخارج در صورت لزوم وجود دارد.

بسیاری از نهادهای بین‌المللی و دولت آلمان پیش بینی خود از رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۱۹ را کاهش داده‌اند. طبق اعلام دولت این کشور اقتصاد آلمان امسال تنها ۰.۵ درصد رشد خواهد کرد که در صورت تحقق نسبت به رشد ۱.۵ درصدی سال گذشته یک سوم شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید