امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 221431 |
تاریخ انتشار : 26 بهمن 1396 - 12:29 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر به گزارش صلح خبر، امیردریادارحسین خانزادی در کنفرانس ملی مدیریت دانش و نخستین جشنواره ملی تجربه عالی که به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر برگزار شد؛ اظهار کرد: ارتباط معناداری بین نیروی دریایی و مباحث دریا وجود دارد و این نشان از پیوستگی مهم بین حوزه فناوری […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

به گزارش صلح خبر، امیردریادارحسین خانزادی در کنفرانس ملی مدیریت دانش و نخستین جشنواره ملی تجربه عالی که به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر برگزار شد؛ اظهار کرد: ارتباط معناداری بین نیروی دریایی و مباحث دریا وجود دارد و این نشان از پیوستگی مهم بین حوزه فناوری و دانش است.

 وی افزود: از سویی اهمیت برجسته فناوری و دانش را در حوزه دریا به ویژه نیروی دریایی مشخص می کند.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه عرصه دریا اساسا عرصه پیچیده و سختی است تصریح کرد: از بین ۲۰۰ کشور دنیا ۴۴ کشور در خشکی محصور هستند و سایر کشورها باید حضوری معنادار در حوزه دریا داشته باشند و ازامتیازات دریا بهره مند شوند.

خانزادی اعلام نمود: با وجود این که دو سوم سطح کره زمین را دریا فرا گرفته است اما تعدادی از کشورها در حوزه تجارت بیشترین سهم را دارند که اینها یا دریانوردان ماهری هستند و یا در صنعت دریانوردی و کشتی حرفی برای گفتن دارند؛ کشورهای اسکاندیناوی، اروپایی و آسیای جنوب شرقی  جز این کشورها هستند.

وی گفت: از بین حدود ۱۵۰ کشور تنها به تعداد انگشتان دست صاحب فناوری پیچیده دریانوردی هستند.

فرمانده نیروی دریایی افزود: در منطقه ما از بین ۳۶ کشور که در دریا حضور، نقش و مشارکت دارند  تنها ایران، هند و پاکستان، سریلانکا و بنگلادش از فناوری دریانوردی برخوردارهستند.

خانزادی با اشاره به این که پیچیدگی فناوری های عرصه دریا و سختی حضور در دریا باعث شد با وجود عرصه دریا با وجود مشاع بودن در اختیار چند کشور قرار بگیرد تاکید کرد: این امر نشان دهنده ارزش دانش بوده که برای جمهوری اسلامی و نیروی دریایی حائز اهمیت است.

وی افزود: فناوری موجب شده عرصه دریا به ویژه در حوزه تسلیحات نظامی، دانش ها و فناوری های جدید و اشکال جدید از حضور در دریا رقابتی و ناپایدار باشد و به این دلیل عصر امروز را عصر دریا نامیدند.

فرمانده نیروی دریایی با بیان این که درارتباط با علم و فناوری دو موضوع اکتساب دانش و بحث نگهداری و حفظ دانش مطرح است تصریح کرد:طی سال های گذشته درنیروی دریایی از مجموعه فناوری ها بهره برده شده است که بخشی از آن با نقصان مواجه شد.

خانزادی با اشاره به این که در مقاطع مختلف تلاش شد که نیروی انسانی خود را تیز کنیم اظهار کرد: مصداق تیز شدن در موضوع  دانش و نیروهای مسلح هوشمندانه طراحی شده است.

وی گفت: مقام معظم رهبری در تدابیر خود در سال ۹۴ سه ویژگی را برای یک نظامی برشمرده اند که ایمان، شجاعت و دانش را از شاخصه های اصلی یک نظامی به فرموده رهبری است.

فرمانده نیروی دریایی عنوان کرد: اگر دانش نباشد ابزارهای ما در مقابل ابزارهای شیاطین کند می شود و اگر یک نظامی مسلح به دانش نباشد با تمام توانایی هایی که دارد ابزارهای اصلی کند خواهد بود.

خانزادی ادامه داد: مقام رهبری براین موضوع تاکید داشتند که علم و دانش را از دیگران یاد بگیرید اما نباید فراموش کرد چیزی که به عنوان علم و دانش برای ما مطلوب است این است که مجموعه دانش کشور و دانشجوها درمسیری حرکت کنند که در ترازهای جهانی حرف هایی برای گفتن داشته و برای شکستن انحصار جهانی بر دریا گام بردارند.

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید