امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 385454 |
تاریخ انتشار : 12 شهریور 1399 - 17:14 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر به گفته محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه تحقیقات سلامت، سطوح صندلی و نیمکت‌های عمومی در پارک‌ها و ایستگاه‌های اتوبوس و … می‌توانند آلوده به ویروس کووید-۱۹ باشند و ممکن است در صورت لمس این سطوح و سپس لمس صورت، ویروس منتقل شود. بنابراین باید از […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

به گفته محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه تحقیقات سلامت، سطوح صندلی و نیمکت‌های عمومی در پارک‌ها و ایستگاه‌های اتوبوس و … می‌توانند آلوده به ویروس کووید-۱۹ باشند و ممکن است در صورت لمس این سطوح و سپس لمس صورت، ویروس منتقل شود. بنابراین باید از لمس این سطوح حتی‌الامکان خودداری کرد و در صورت لمس کردن آن‌ها، بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون شست یا از مواد ضدعفونی‌کننده دست استفاده کرد.

به گزارش صلح خبر، علی رغم توصیه به در خانه ماندن در زمان همه‌گیری کووید-۱۹، گاهی لازم است افراد برای انجام امور ضروری، سر کار رفتن و… از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و روی صندلی‌های ایستگاه اتوبوس یا مترو بنشینند. همچنین ممکن است افرادی از نیمکت‌های عمومی در پارک‌ها استفاده کنند.

پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه تحقیقات سلامت به این پرسش پاسخ دادند که آیا نشستن روی نیمکت پارک‌ها، ایستگاه اتوبوس یا صندلی‌های عمومی می‌تواند باعث ابتلا به کرونا شود؟

این محققان معتقدند امکان آلودگی این سطوح به ویروس کرونا وجود دارد. بنابراین رعایت نکات زیر را توصیه می‌کنند:
–    قبل و بعد از بازدید از پارک، دست‌های خود را بشویید یا از ضدعفونی‌کننده دست استفاده کنید.
–    بعد از لمس نیمکت‌های پارک، صندلی‌های مترو و اتوبوس، صورتتان را لمس نکنید و دست‌های خود را با آب و صابون بشویید و یا در اسرع وقت از ضدعفونی‌کننده دست با حداقل ۷۰ درصد الکل استفاده کنید.
–    پس از رسیدن به مقصد خود، دست‌های خود را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید.
–    از دست زدن به چشم، بینی و دهان خود با دست‌های شسته نشده خودداری کنید.
–    در هنگام سرفه و عطسه، دهان خود را با یک دستمال بپوشانید یا از قسمت داخلی آرنج خود استفاده کنید. دستمال استفاده‌شده را در سطل زباله درب‌دار انداخته و دست‌های خود را حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید یا از ضدعفونی‌کننده دست با حداقل ۷۰ درصد الکل استفاده کنید.

بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی در مورد ویروس کرونا می‌پردازد؛ شواهد نشان داده که ماندگاری ویروس کووید-۱۹ روی لباس‌ها زیاد نیست و اصولا لباس‌ها عامل اصلی انتقال ویروس به شمار نمی‌آیند، اما درصورت نشستن روی نیمکت و صندلی‌های عمومی که ممکن است آلوده باشند، بهتر است لباس‌ها را نیز با مواد شوینده شست.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید