امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 325155 |
تاریخ انتشار : 09 آذر 1398 - 19:59 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از استقرار مترجم ناشنوایان در تمام برنامه‌های ۲۲ سرای محله تهران و مناسب‌سازی یک سرای محله در هر منطقه شهرداری برای معلولان خبر داد. به گزارش صلح خبر، محمدرضا جوادی یگانه در جشن روز معلولان که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از استقرار مترجم ناشنوایان در تمام برنامه‌های ۲۲ سرای محله تهران و مناسب‌سازی یک سرای محله در هر منطقه شهرداری برای معلولان خبر داد.

به گزارش صلح خبر، محمدرضا جوادی یگانه در جشن روز معلولان که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، ضمن تبریک این روز به معلولان گفت: ۳۹ سال زندگی در کنار برادر معلولم به من آموخته است که معلولیت معیاری برای سنجش ویژگی‌های انسانی نیست و وجود نخبگان دارای معلولیت نشان‌دهنده این است که معلولیت، محدودیت نیست.

وی افزود: این یک شعار نیست و در صورت تسهیل‌گری برای حضور معلولان، این حضور می‌تواند منشاء ثمرات و برکات باشد. با توجه به تنوع جامعه شهری، مدیران باید توجه کنند که معلولان ۱۵ درصد از جامعه را تشکیل می‌دهند و این گروه تنها به خدمات توان‌بخشی و توان پزشکی نیاز ندارند بلکه نیازمند توان‌بخشی مبتنی بر جامعه‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه “اعتقاد مدیریت شهری برای گروه‌هایی با نیازهای خاص این است که آنها حقوق برابر از فرصت‌های شهری داشته باشند”، اظهار کرد: در مجموعه معاونت امور اجتماعی شهرداری تهران در تلاشیم بسترساز حضور معلولان در پروژه‌های مدیت شهری باشیم تا بتوانیم مطالبه‌گر نیازهای این قشر باشیم.

جوادی یگانه ادامه داد: بواسطه عدم مناسب‌سازی تاریخی شهر تهران و عدم درک مجریان فضای شهری و فقدان مدیریت یکپارچه در سطح سازمان‌های دولتی، به دنبال جلب مشارکت مؤسسات، خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد برای شناسایی نقصان‌ها و موانع موجود در پایتخت هستیم.

وی با بیان اینکه “در دوره جدید مدیریت شهری با استفاده از توان شهری و حضور نمایندگان افراد دارای معلولیت در تلاشیم خدمات مؤثری ارائه دهیم”، افزود: با وجود عدم مناسب‌سازی فضاهای شهری تاکنون در سال جاری به اصلاح ساختمان‌های موجود شهری پرداخته‌ایم و در هر منطقه یک سرای محله به صورت کامل برای افراد نابینا، ناشنوا و معلولان جسمی و حرکتی مناسب‌سازی شده‌اند. در ۲۲ سرای محله تهران نیز مترجم ناشنوا مستقر شده و این نیروها در تمام برنامه‌های سراهای محله حضور خواهند داشت.

به گفته معاون فرهنگی اجتماعی شهردار تهران، مناسب‌سازی مجموعه‌های ورزشی پایتخت نیز آغاز شده است و تا پایان سال این روند ادامه خواهد داشت.

جوادی یگانه با اشاره به شعار امسالِ روز جهانی افراد دارای معلولیت که ارتقای مشارکت افراد دارای معلولیت برای دستیابی به توسعه فراگیر، عادلانه و پایدار است، گفت: این شعار بیش از آنکه مخاطبش افراد دارای معلولیت باشد، به مدیران برای برابرسازی فرصت‌ها و در دسترس‌پذیری امکانات شهری اشاره دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید