به گزارش مجله آشپزی صلح خبر معرفی اولین، مجهزترین و بزرگترین مجتمع آموزشی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ در ایران مدرسه قهوه ایران – خانه باریستا ایران این مجموعه موفق یکی از بزرگترین مجتمع های آموزشی قهوه و کافی شاپ در دنیا می باشد. تیم مدیریت مدرسه قهوه ایران، برای افزایش سطح […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
معرفی اولین، مجهزترین و بزرگترین مجتمع آموزشی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ در ایران
مدرسه قهوه ایران – خانه باریستا ایران
این مجموعه موفق یکی از بزرگترین مجتمع های آموزشی قهوه و کافی شاپ در دنیا می باشد.
تیم مدیریت مدرسه قهوه ایران، برای افزایش سطح بهره وری و کارآمدی مجموعه، از اکثر آکادمیهای مطرح دنیا بازدید کرده اند. در چند سال اخیر با کمک سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، نام خانه باریستا ایران با دریافت مجوز از این سازمان به ثبت رسانیده و فعالیت دارد. مجموعه خانه باریستا ایران موفق شده است با تلقیق فضای آموزش تئوری و عملی در بستری مناسب، کیفیت آموزش را بالا برده و استانداردهای خود را به سطح جهانی برساند. خانه باریستاایران دارای ورکشاپ تخصصی، شامل سالن کنفرانس و کلاسهای مجهز به ابزار آموزشی روز دنیاست.
لیست دوره های خانه باریستا ایران
- دوره قهوه، باریستا، مدیریت کافی شاپ
- دوره لاته آرت، طراحی روی قهوه
- دوره قهوههای دمی موج سوم
- آموزش تخصصی صبحانه آموزش صبحانههای اروپایی و آمریکایی
- آموزش تخصصی نوشیدنیهای سرد و میکسولوژی
با چهار مدرک بین المللی و مدرک ایزو با مجوز رسمی سازمان فنی حرفهای کشور به صورت حرفهای و صد در صد تضمینی در خانه باریستا ایران برگزار میشود ما در این یادداشت سعی داریم اطلاعات دوره را در اختیار شما بگذاریم و به سوالات پیشفرضتان پاسخ دهیم. پس با ما همراه شوید.
آیا قبل از ثبت نام میتوانیم از محیط آموزشی دیدن کنیم؟
کلیه آموزشهای (آموزش بار سرد، آموزش کافی شاپ، آموزش باریستا، آموزش فست فود) در خانه باریستا ایران با محوریت کارگاه آموزش قهوه، آموزش باریستا، و مدیریت کافی شاپ با کاملترین و مجهزترین و جدیدترین تجهیزات روز دنیا است. خانه باریستای ایران این امکان برای هنرجویان وجود آورده است که قبل از ثبتنام از محیط آموزشی و تجهیزات دیدن کنند.
اساتید این دورههای آموزشی چه کسانی هستند و ملاک انتخاب شما چه چیزی بوده است؟
اساتیدی که در دورههای آموزش بار سرد، آموزش باریستا، آموزش قهوه، آموزش کافی شاپ و آموزش فست فود در امر آموزش کنارتان خواهند بود، معتبرترین مدرک قهوه (انجمن تخصصی قهوه اروپا SCAE)، در زمینه باریستا، بروئینگ، رُست و… در تمامی سطوح را دارا میباشند و مدرسه قهوه ایران با افتخار در بین ۳۰۰ دارنده دیپلم قهوه در دنیا حضور دارد. (SCAE Coffee Diploma)
سرفصلهای آموزشی دوره بر چه اساس و اصولی انتخاب کرده اید؟
تمامی سرفصلهای این دوره بر اساس سرفصلهای انجمن تخصصی قهوه اروپا (SCAE) و انجمن تخصصی قهوه آمریکا (SCAA) میباشد. البته این دو انجمن در اواخر سال ۲۰۱۶ با یکدیگر ادغام شده و با نام (SCA) فعالیت خود را ادامه میدهد.
نام دورههایی که در حال برگزاری است چیست؟
- دوره آموزش بار سرد، آموزش باریستا و مدیریت آموزش کافی شاپ ها؛ شامل آشنایی با قهوه، آماده سازی نوشیدنیهای گرم بر پایه شیر و قهوه، نحوه برخورد با مشتریان و…
- دوره قهوههای دمی – موج سوم؛ شامل آموزش متدهای مختلف دم آوری، تاثیر دمای آب در عصاره گیری و…
- دوره لاته آرت، طراحی روی قهوه؛ شامل تکنیکهای لاته آرت و…
- دوره نوشیدنیهای سرد؛ شامل آموزش میکسولوژی مولکولی، آماده سازی انواع ماکتیل ها، اسموتی ها، شیکها و…
- دوره آموزشی تهیه انواع صبحانههای بین المللی
- دوره تخصصی آشپزی؛ شامل غذاهای فرنگی، انواع پیتزا، پاستا، برگر، غذاهای دریایی و…
- دوره تخصصی پخت انواع کیک و شیرینیهای مخصوص کافی شاپ
- دوره حرفهای مدیریت کسب و کار کافه – رستوران؛ شامل نحوه برخورد با پرسنل، کنترل هزینه ها، شیوههای کنترل کیفی مجموعه و…
- دوره تخصصی آمادگی مسابقات
- دوره تخصصی ژست قهوه
چه سر فصلهایی آموزش داده میشود؟
- معرفی کامل تجهیزات و لوازم کافی شاپ
- آموزش مهارتهای کامل کافی شاپ داری
- آموزش نحوه کار با تجهیزات و لوازم کافی شاپ
- آموزش نحوه نگهداری و نظافت تمامی تجهیزیات و لوازم کافی شاپ به ویژه دستگاههای اسپرسو، آسیاب قهوه
این سرفصلها به هنرجویان چه کمکی میکند؟
این سرفصل آموزشی به هنرجو کمک خواهد کرد تا بتواند نسبت به محیط کاری صنف خود آشنایی کاملی پیدا کرده و در جایگاه شغلی باریستا به صورت کاملا حرفهای عمل کند.
دورههای آموزشی کارورزی دارد؟
برای کسانی که بعد از دوره آموزشی قصد تکرار کار عملی بیشتر دارند دوره کارورزی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.
خانه باریستای ایران شرایط همکاری با هنرجویان و یا معرفی آنها به کافی شاپها را دارد؟
در پایان دوره، هنرجویان جویای کار به بهترین کافی شاپ ها، رستورانها و هتلهای ایران معرفی خواهند شد.
شرایط افراد ناراضی که قصد کنسل کردن دوره را دارند چیست؟
خانه باریستایی ایران افتخار این را داشته است که تا این لحظه هنرجویا با شرکت در نظر سنجی بیشتر از ۹۰ درصد از محیط آکادمی، کارگاهها، اساتید، برخورد تیم روابط عمومی و …. راضی بوده اند و تا الان ما با چنین موردی برخورد نداشته ایم. ولی در صورت ناراضی بودن هنرجو از محیط و شرایط آموزش در ساعات اولیه آموزش کلیه مبلغ دریافتی عودت داده خواهد شد.
هزینه دورههای آموزش باریستا و آموزش کافی شاپ و آموزش فست فود چقدر است؟
با شمارههای آموزشگاه در صفحه تماس با ما تماس بگیرید همکاران ما در روابط عمومی اطلاعات دقیق از قیمت دورهها را در اختیار شما قرار خواهند داد.
باریستا در نگاه اول عنوان شغلی است که وظیفه اصلی آن تهیه نوشیدنیهای کافی شاپ است، اما این شغل نیازمند دانش و مهارت بالاست، یک باریستا علاوه بر علم آماده سازی قهوه و نوشیدنی، میبایست دانش مدیریت کافی شاپ، برخورد با مشتری، توانایی حل چالشهای محیط کافی شاپ و… را دارا باشد.
سرفصل دوره تخصصی قهوه، باریستا، مدیریت کافی شاپ چیست؟
- معرفی انواع دستگاهها و لوازم مرتبط کافی شاپ
- آموزش نحوه کار کردن با دستگاهها و لوازم کافی شاپ
- آموزش نحوه نگهداری تمامی تجهیزات و لوازم کافی شاپ
- ارائه مطالب مرتبط با فوم شیر و شیمی شیر
- آموزش متدهای عصاره گیری قهوه
- آموزش انواع قهوهها و نوشیدنیهای گرم
- آموزش انواع نوشیدنیهای سرد، اسموتیها، ماکتیلها، شیکها و…
- آموزش بستنیهای مخصوص کافی شاپ، کیک بستنی و وافل
- آموزش انواع نوشیدنیهای گیاهی (دمنوش ها)، چای و چای لاته
- آموزش طراحی روی قهوه (لاته آرت) با قلم در سطح مقدماتی
- آموزش مدیریت و سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان
- مشاوره جهت مدیریت کسب وکار، سرویس دهی مطلوب و مشتری مداری کافی شاپ
- مشاوره جهت انتخاب محل مناسب برای راه اندازی کافی شاپ
- مشاوره جهت راه اندازی، دکوراسیون و خرید لوازم و تجهیزات
- مشاوره جهت اخذ جواز کسب، قوانین اتحادیه، اماکن، بهداشت و…
- مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ
سرفصل دوره بار سرد و میکسولوژی چیست؟
- تاریخچهی نوشیدنیهای سرد
- میکسولوژی چیست؟
- میکسولوژی مولکولی چیست؟
- شناخت ابزار
- آشنایی با تکنیکهای مختلف آماده سازی نوشیدنیهای سرد
- کالِر کُدینگ
- انواع گارنیش و دکورینگ نوشیدنیهای سرد
- میکسولوژی تخصصی
- میکسولوژی مولکولی
- ساخت انواع سیروپ
- ساخت انواع فوم خیس
- ساخت نوشیدنیهای لیرد
- آموزش انواع ماکتیل، شِیک، اسموتی، بستنی و…
سرفصل دوره تخصصی لاته آرت طراحی روی قهوه
- لاته آرت چیست؟
- تاریخچه لته آرت
- قوانین و تکنیکهای لاته آرت
- پیچر شناسی و تاثیر پیچر در طراحیهای مختلف
- تاثیر آلیاژ بدنه پیچر در کیفیت فوم شیر
- کاپ شناسی
- شیمی شیر
- روش کار و طراحی با قلم آرت
- آموزش پَتِرنهای لاته آرت؛ رُزِتا، اسلو رُزِتا، تولیپ، تاچ تولیپ، هارت، سوان و …
سرفصل دوره تخصصی قهوههای دمی، موج سوم بروئینگ
- مقدمهای بر قهوه
- روش کار کردن با متدهای Chemex – aeropress – Cold Brew – frenchpress – v۶۰ ….
- روشهای مختلف Extraction و Turbulence
- تاثیر دما، آب، نوع قهوه و آسیاب بر روی کیفیت عصاره گیری قهوه
- مفاهیم مورد بحث در این دوره:
- مفهوم دم آوری
- تی دی اس و رفرکتومتر (TDS & Refractometer)
- نسبت دم آوری (Brew Ratio)
- عصاره گیری (Extraction)
- روشهای کلی دم آوری قهوه
- تکنیکهای افزایش مهارت دم آوری (Brew Manipulation)
- ابزارهای دم آوری قهوه (Coffee Brewing Tools)
سر فصل دوره آشپزی تخصصی فست فود چیست؟
- معرفی کامل تجهیزات، لوازم و مواد مصرفی
- آموزش مهارتهای کامل آشپزی به همراه تهیه جزوه در کارگاه آموزش
- آموزش نحوه کار با کلیه تجهیزات آشپزخانه
- آموزش نحوه نگهداری تجهیزات
- آموزش انواع گارنیش و دورچین انواع غذا و خوراک
- آموزش انواع پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
- آموزش انواع پاستا
- آموزش انواع ساندویچ و گریل
- آموزش انواع سیب زمینی با سسهای مخصوص
- آموزش انواع چیپس و پنیر با سسهای مخصوص
- آموزش انواع سالادها
- آموزش انواع سس
- آموزش انواع سوپها
سر فصلهای دوره آموزشی تخصصی استیک چیست؟
- فیله مینیون
- نیویورک استیک
- پپر استیک
- استیک مارسلا
- استیک مدیترانه
- استیک نعنا
- ریبای استیک
- تی بن استیک
- میکس گریل
- استیک دایان
- استیک پایار
- رست چیکن
- چیکن درام استیک
- چیکن پیکانا
سر فصلهای آموزش تخصصی صبحانه در خانه باریستا ایران چیست؟
- شیوهی کار با انواع وسایل و تجهیزات مربوط به آماده سازی صبحانه
- ارائهی متدهای بروز گارنیش و تزئینات صبحانه
- ارائهی دستور آماده سازی برای انواع صبحانههای ایرانی و فرنگی
- مشاوره در زمینه نوشتن منوی صبحانه مناسب
موارد آموزش:
- بشقاب کنتینانتال
- املت سبزیجات
- املت مکزیکی
- املت بیکن
- ساندویچ کره بادامزمینی و خامه
- اسکرامبلد اسفناج
- اسکرامبلد تخم مرغ
- فریتانا
- فیش هش براون
- فرنچ تست
- وافل
- سیمیت
- اسکرامبلد سبزیجات
- پنکیک نوتلا
- وافل نوتلا
- کرپ نوتلا
- پنکیک
- کرپ
- صبحانه انگلیسی
- اسکرامبلد چیکن ماشروم
- گرانول
- املت مخصوص
گواهینامه پایان دورهای آموزشی خانه باریستا ایران چیست؟
- مهم: این ۴ گواهینامه بین المللی
- مدرک خانه باریستا و مدرسه قهوه ایران (یکی از گواهینامههای معتبر صنعت قهوه و کافی شاپ)
- مدرک بین المللی مدیریت کافی شاپ از آکادمی QMS ایتالیا (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
- مدرک بین المللی از آکسفورد انگلستان (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
- مدرک بین المللی از اتحادیه اروپا WTG – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
- مدرک بین المللی نوبل آلمان – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
مدرک بین المللی از اتحادیه اروپا WTG – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
مدرک بین المللی از آکسفورد انگلستان (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
مدرک بین المللی مدیریت کافی شاپ از آکادمی QMS ایتالیا (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
مدرک بین المللی نوبل آلمان – (این مدرک شامل هزینه جداگانه میباشد)
نظر هنرجویان خانه باریستای ایران
مهدی دهباشی از زاهدان
اینجانب مهدی دهباشی از طریق سایت در حدود دو سال پیش با مجموعه خانهی باریستای ایران آشنا شدم. در چندین دوره این مجموعه شرکت کرده ام مثل دوره آموزش باریستا دوره دمی و دوره صبحانه امروز چه h. رشنبه مورخ ۲۷/۴/۹۷ از زاهدان به تهران آمده ام تا در دوره نوشیدنیهای سرد با استاد رضا پور محمودیان شرکت کنم. استاد پور محمودیان بسیار مسلط هستند به مباحث و شیوه آموزشی بسیار خوبی دارند در انتقال مطالب و من تا این لحظه مطالب زیادی را از ایشان آموخته ام. من از مجموعه خانه باریستای ایران به دلیل برگزاری این دورهها تشکر میکنم.
میثم میر امینی بعد از کارگاه اموزش پیتزا (آموزش فست فود) در خانه باریستای ایران گفت:
کلاس آموزشی بسیار مفیدی بود؛ و از مرحله صفر تا صد خمیر، سس کف پیتزا، سس پیتزا، آموزش داده شد و نسبت به دورههای دیگه در مجموعههای دیگهای که رفتم کاملا فرق میکرد.
زلفا ایزدی
از طریق اینستاگرام با مدرسه قهوه ایران آشنا شدم. در کلاس صبحانه استاد دنیا طلب شرکت کرده ام. ایشان بسیار مودب، صبور، مهربان و خوش صحبت بودند. با آرامش و متانت به سئوالات ما پاسخ میدادند؛ و دارای اطلاعات دقیق و عالی بودند و از هیچ گونه کمکی دریغ نکردند.
اولین مدرسه قهوه ایران
ثبت نام آنلاین دورههای آموزش مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران »»» کلیک کنید…
First coffee school in Iran
“با ما به هدفت نزدیکتری”
اطلاعات تماس:
۰۲۱-۸۸۲۷۹۴۰۰
۰۲۱-۸۸۲۷۹۵۰۰
۰۲۱-۸۸۲۴۶۵۹۰
۰۲۱-۸۶۰۱۸۰۶۲
شمارههای تماس ضروری:
۰۹۹۰۲۳۸۵۵۲۰
۰۹۱۲۴۱۶۳۹۵۴
ساعت تماس: ۹ صبح الی ۱۸ عصر
نشانی: تهران اتوبان شیخ فضل الله نوری، خیابان سازمان آب، نبش حاجی پور امیر پلاک ۲۶، مدرسه قهوه ایران
منبع : Bartarinha