امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 56250 |
تاریخ انتشار : 08 اسفند 1394 - 11:02 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد > بازرگانی – ایسنا نوشت: رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان از تهیه طرح جامع برای ساماندهی بازار لبنیات خبر داد. سید محمود نوابی – معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت – از طرح جامعی در حوزه مواد لبنی خبر داد و اعلام کرد: قرار است زنجیره تامین و تولید مواد لبنی از ابتدا تا انتها […]

اقتصاد > بازرگانی – ایسنا نوشت: رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان از تهیه طرح جامع برای ساماندهی بازار لبنیات خبر داد.

سید محمود نوابی – معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت – از طرح جامعی در حوزه مواد لبنی خبر داد و اعلام کرد: قرار است زنجیره تامین و تولید مواد لبنی از ابتدا تا انتها در قالب طرحی جامع، تکلیف دستگاه‌ها در آن مشخص شود که این مسئولیت به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی واگذار شده و ما هم از باب کارشناسی، همکاری کردیم و امیدواریم با نگاه کامل به این طرح، ان‌شا‌ءالله در سال آینده شاهد این کشمکش‌ها و پارادوکس‌های بی‌حاصل در این بخش نباشیم.

وی با بیان اینکه دولت در سال های 1392 – 1393 سه ماه به دامداران یارانه داد و اخیرا نیز جلسه ای گذاشتیم که قرار شد واحدهای لبنی، قیمت خرید شیر را 100 تومان افزایش دهند، گفت: قرار بود این کار از ابتدای دی‌ امسال اجرایی شود؛ به گونه‌ای که مقرر شد به ازای افزایش 100 تومانی نرخ خرید هر کیلوگرم شیرخام از دامداران، صنایع لبنی اجازه داشته باشند قیمت محصولات پرمصرف را حدود شش درصد افزایش دهند که این کار صورت نگرفت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بازار شیر بسیار حساس است چراکه در صورت عدم جمع‌آوری شیر، دامداران لطمه جدی خواهند دید، تاکید کرد: باید واحد‌های لبنی و واحد‌های دامداری را با هم درنظر می‌گرفتیم و اگر دولت امکاناتی داشت و می‌توانست یارانه بدهد، نیاز به طی این مراحل نداشتیم.

رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان همچنین با بیان اینکه وظیفه ما حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان است که خود واحد‌های لبنی نیز به نوعی مصرف‌کننده هستند و باید ملاحظات آنها را هم در نظر داشته باشیم،گفت: واحدهای لبنی بخشی از شیر کیفی که خریداری می‌کنند به شیر خشک تبدیل کردند و امروز بین شیر خشک تولیدی ما و شیرخشکی که در خارج از مرزهای ما تولید می‌شود فاصله معناداری وجود دارد و آن ها نمی‌توانند شیری را که خشک کردند با قیمت مناسب بفروشند و انتظار دارند وزارت جهاد کشاورزی یا سازمان تعاون روستایی به آنها کمک کنند.

به گزارش ایسنا، در ادامه کشمکش‌های صنایع لبنی با دامداران و مسئولان دولتی، امسال صنایع لبنی درخواست افزایش قیمت محصولاتشان را داشتند که دولت این درخواست را در صورتی قبول می‌کرد که صنایع، نرخ خرید شیر خام را افزایش دهند؛ به گونه‌ای که مقرر شد به ازای افزایش 100 تومانی نرخ خرید هر کیلوگرم شیرخام از دامداران صنایع لبنی اجازه داشته باشند قیمت محصولات پرمصرف را حدود شش درصد افزایش دهند.

این در حالی بود که صنایع لبنی نه تنها قیمت خرید شیر خام از دامداران را افزایش ندادند بلکه قیمت محصولاتشان را در بازار بر خلاف قانون، افزایش دادند و پس از آن سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، برخورد با صنایع لبنی متخلف را در دستور کار خود قرار داد.
22535

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید