امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 93118 |
تاریخ انتشار : 19 تیر 1395 - 14:48 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:پس از آنکه ۱۲ پلیس توسط گلوله‌های اسنایپر در شهر دالاس مجروح شده و پنج نفر از آنها به قتل رسیدند، پلیس به مضنونی در یک پارکینگ مشکوک شد و تلاش کرد او را به تسلیم درآورد. براساس گزارش NPR، پس از ساعت‌ها تيراندازي،‌ساعت‌ها مذاكره و پنج ساعت آتش‌بس،‌ پليس دالاس درنهايت […]

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
پس از آنکه ۱۲ پلیس توسط گلوله‌های اسنایپر در شهر دالاس مجروح شده و پنج نفر از آنها به قتل رسیدند، پلیس به مضنونی در یک پارکینگ مشکوک شد و تلاش کرد او را به تسلیم درآورد.

براساس گزارش NPR، پس از ساعت‌ها تيراندازي،‌ساعت‌ها مذاكره و پنج ساعت آتش‌بس،‌ پليس دالاس درنهايت تصميمي عجيب گرفت: روباتي مجهز به بمب را سمت مهاجم فرستاد تا او را بكشد.

روبات

ديويد براون رئيس پليس دالاس مي‌گويد مهاجم هيچ گزينه ديگري به جز اينكار برايشان باقي نگذاشته‌بود. از اين رو پليس روباتي انفجاري با قابليت انفجار از راه دور را به سوي وي فرستاد. به گفته گزينه‌هاي ديگري نيز وجود داشتند اما افسران پليس بيشتري را در معرض مرگ قرار مي‌دادند. مهاجم در نهايت در اثر انفجار بمب جانش را از دست داد.

مايك راولينگ فرماندار شهر دالاس پس از اين رويداد در نشستي خبري اعلام كرد پليس اين شهر از ماده منفجره پلاستيكي رايجي به نام C4 استفاده كرده‌است. به گفته وي از همان سيستم روباتيكي كه براي خنثي كردن بمب استفاده مي‌شود،‌براي كارگذاشتن مواد منفجره و فعال كردن آن استفاده شده‌است. اين روبات‌ها به روبات بمب يا EOD شهرت دارند.

راولينگ مي‌گويد گزينه‌هاي زيادي در پيش روي مرد مهاجم قرار گرفته‌بود، و ساعت هاي زيادي صرف مذاكره با او شد. او مي‌توانست خود را تسليم كند و آسيبي نبيند يا اينكه تسليم نشود و آسيب ببيند و او نيز دومين گزينه را انتخاب كرد.

روبات‌ها سال‌ها است كه بخشي از تجهيزات عملياتي نيروهاي پليس به شمار مي‌روند و از آنها براي بررسي صحنه‌هاي جرم، كمك به مذاكره با تبهكاران يا خنثي‌سازي بمب‌ها استفاده مي‌شود،‌اما اين اولين‌باري است كه از روبات‌ها براي كشتن عامدانه يك انسان استفاده شده‌است.

اين رويداد از يك سو توجه همگان را نسبت به كارايي‌هاي روبات‌ها در شرايط بحراني و خشن جلب كرده‌است و از سوي ديگر گروه‌هايي نسبت به آن اعتراض كرده و خواستار تنظيم مقررات واضح و مشخصي درباره كاربري‌هاي مرگبار روبات‌ها شده‌اند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید