به گزارش صلح خبر، این مجله با یادداشت هوشنگ اعلم – سردبیر «آزما» ـ با عنوان «تا روشنای فردا» و یادداشت ندا عابد – مدیرمسئول این فصلنامه» ـ با عنوان «یاد یادها» آغاز میشود.
در بخش نگاه مجله آزما نیز مطالبی با عنوان «آنها همچنان از کتابخانه میپرسند» و «اشراف پوشالی و لاکچریزم مبتذل» و در بخش رویداد هم «کانون گروه شعر معاصر ۳۵ ساله شد»، «کاوه چقاشی کرد، عشق را نقاشی کرد» و «هزاره خیام در اسپانیا برگزار میشود» منتشر شده است.
«وطن، فرهنگ است و زبان» گفتوگو با حورا یاوری و «چه اتفاقی خواهد افتاد، همین!» گفتوگو کوتاه با ژان کلود کریر در بخش گفتوگو درج شده است.
«خاطرهبازی با اهل هنر و اندیشه» عنوان پرونده اول این فصلنامه است که خاطراتی از محمدرضا باطنی، فیروزه مظفری، سیدعلی آلداود، نصرالله حدادی، عبدالجبار کاکایی، واهه آرمن، اسدالله امرایی، گیتا گرکانی، پرویز خطیبی، مجدالدین کیوانی، محمود حسینیزاد، انجوی شیرازی، دکتر محمد سریر و احمد پوری در این بخش منتشر شده است.
«ریشخند زمانه، با ترانههای شوخ!» گپو گفت با محمدرضا شرایلی کارشناس موسیقی، «ترانههای طنز، پوزخند به چهره عبوس دیکتاتوری» گفتوگو با رضا مهدوی پژوهشگر موسیقی از مطالب بخش نگاه این شماره از آزماست.
در پرونده دوم این شماره با این مطالب همراه است: «شکست توسعه بدون هنر و ادبیات» گفت وگو با ناصر فکوهی، «منتتظر باشید اتفاق میافتد» گفتوگو با محمدرضا اصلانی و «خشونت تازیانه بیداری جهان معاصر» نگاهی به سیر خشونت در تاریخ سینما.
«نوشتن، زیر آوار زبالههای صوتی» نوشته حسین رسولزاده در بخش مقاله و نقد حافظ موسوی برای کتاب «آذرخشی از جنبشهای ناگهان» نوشته سیدحمید شریفنیا و ابرراهیم رئیسی در بخش نقد این شماره آمده است.
همچنین «صدای سوت زدن به زبان مادری» عنوان گفتوگویی با علیرضا بهرامی است که به بهانه انتشار ترجمههای عربی و اوکراینی شعرهایش در فصلنامه «آزما» چاپ شده است.
«ترجمه، پل رابطه میان فرهنگها» گفتوگو با مسعود میری و «بدون ترک و شکستگی» گفتوگو با پژمان سلطانی از دیگر گفتگوهای این فصلنامه است.
در بخش داستان ایرانی این شماره از آزما داستانهای «ولد مولد»، «مجید» و «نخ اول!» و در بخش داستان خارجی، داستان «ژاندارک» نوشته بن لوری آمده است.
شعر خودمان و پیشخوان کتاب از دیگر بخشهای این فصلنامه است.
شماره ۱۴۳ فصلنامه «آزما» با صاحبامتیازی و مدیر مسئولی ندا عابد و سردبیری هوشنگ اعلم در ۷۴ صفحه و قیمت ۱۵ هزارتومان منتشر شده است.
هچنین هفتمین شماره فصل آزما ویژهنامه فصلی ماهنامه فرهنگی آزما منتشر شد.
این شماره فصل آزما مجموعهای از داستان های کوتاه ایرانی و خارجی است که در ۸۲ صفحه و ۱۶ داستان از سمیه کاظمی حسنوند، محمد جواد لسانی، روح الله داتلی بیگی، هوشنگ اعلم، مسعود میری، مهتاب دره شیری، زهره حسینی، مری روچ، بن لوری، ریک براگ،ولفگانگ بورشرت و… به بازار آمده است.
انتهای پیام