امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 420592 |
تاریخ انتشار : 03 اسفند 1399 - 20:48 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران اعلام کرد که با توجه به حوادث زیاد کشورمان، ایران باید بهترین نیروهای مقابله با بحران را داشته باشد و این تجربیات را به دانایی تبدیل کند. به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

عبدالرضا گلپایگانی:
تجربیات مقابله با بحران در ایران باید تبدیل به دانایی شود

عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران اعلام کرد که با توجه به حوادث زیاد کشورمان، ایران باید بهترین نیروهای مقابله با بحران را داشته باشد و این تجربیات را به دانایی تبدیل کند.

به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهردار تهران در مراسم اختتامیه جشنواره سوانح طبیعی”مسابقه ملی طراحی اسکان موقت” که بعدازظهر امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: همان‌طور که می‌دانید کشور ما شاهد حوادث تلخ و ناگوار بسیاری  ازجمله: زلزله، سیل و جنگ بوده‌،که خانه‌های مردم در آن ویران شده است. اسکان موقت و اضطراری و ساخت‌وساز بعد از حادثه به‌عنوان یک موضوع جدی در تجربه همه‌کسانی است که در چنین شرایطی قرار دارند. با توجه به حادثه‌خیزی کشور، جا دارد ایران تربیت‌کننده نیروهایی با تخصص بسیار بالا در زمینه مسائل مرتبط با مدیریت بحران باشد.
گلپایگانی ادامه داد: ما تجارب زیادی در مقابله با بحران در کشور داریم که باید تبدیل به دانایی شود، چراکه در مواجهه با حوادث تلخ نمی‌توان همه ی آن تجربیات درست ساخت‌وساز و اسکان موقت را عملیاتی کرد و نیاز به یک وحدت رویه متکی بر علم و دانش است؛ این یعنی این‌که بین تجارب گران‌قیمتی که در کشور وجود دارد و دانش و دانایی فاصله زیادی وجود دارد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران افزود: از دو سال پیش که توفیق خدمت در شهرداری را داشتم ممنوعیت ساخت‌وساز مراکز حساس را روی گسل زلزله را تصویب کرده بودند و برخی  واهمه داشتند که اگر ما این کار را انجام بدهیم ساخت‌وساز در شمال تهران لطمه ببیند.
گلپایگانی اعلام نمود: ما در حوزه شهرسازی شهرداری تهران روی بار توزیع تراکم ساختمانی در شهر کار کرده‌ایم که یکی از نمونه‌های آن، طرح ممنوعیت ساخت‌وساز بیش از ۴ طبقه روی گسل مشاء بود که با مقاومت زیادی روبرو شد گویی باور نداریم که زلزله چقدر مهم است.
او با اشاره به این مطلب که ما در شهر تهران با پدیده فرونشست زمین مواجهیم، گفت: شاهد فرونشست زمین در مناطق  ۱۷، ۱۸ و ۱۰ هستیم که این فرونشست‌ها در حال پیشرفت به سمت مرکز شهر است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ارتباط با الزام دیوار بند (وال پست) نیز گفت: در دیوار بند یا وال پست هم که یک موضوع جدی است و در آیین‌نامه ۲۸۰۰ روی آن تأکید شده است ما به‌سختی توانستیم آن را جا بیندازیم. آن‌قدر اصرار کردیم و پیگیری کردیم تا موضوع جا افتاد.
او در ارتباط با اقدامات این معاونت در مقاوم‌سازی در شهر تهران عنوان کرد: محدوده بافت فرسوده را از ۲ هزار هکتار به ۳ هزار هکتار افزایش دادیم تا با مشوق‌های شهرداری به سمت مقاوم‌سازی شهر پیش برویم.
گلپایگانی در پایان گفت: در تهران ۲۶ بوستان شهرداری تهران به مخازن آب آشامیدنی مجهز شد که یکی از ضرورت‌های شهر تهران در شرایط بحرانی است.

انتهای پیام/
 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید