امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 384550 |
تاریخ انتشار : 09 شهریور 1399 - 16:10 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ماهی کبابی؛ جذابِ دوست‌داشتنی ایرنازندگی: چطور یک ماهی کبابی بی‌دردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری‌های مستطیل یا مربع‌شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری‌هایی هم هست که کاملا به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه ماهی کبابی؛ جذابِ دوست‌داشتنی

ایرنازندگی: چطور یک ماهی کبابی بی‌دردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری‌های مستطیل یا مربع‌شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری‌هایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده، اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یک‌دست تنوری نمی‌شود. برای منقل هم می‌توانید از منقل‌های تا شو مسافرتی یا منقل‌های یک‌بار مصرف استفاده کنید.

مواد لازم:

  • ماهی قزل‌آلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • لیمو ترش: دو تا سه عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم

چطور ماهی کبابی جذاب درست کنیم؟

چطور ماهی کبابی جذاب درست کنیم؟

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله‌های ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.

۲. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث می‌شود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلم‌موی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقه‌شده روی ماهی قرار دهید.

۳. روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و به‌مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهی‌ها برود.

۴. منقل را آماده کنید و ماهی‌ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. می‌توانید کمی کره هم روی ماهی‌ها قرار دهید.

۵. می‌توانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.

فوت و فن‌ها:

  • گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.
  • برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.
  • بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید