به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه حلوای خوشمزه ایرانی وبسایت سوران: این یک حلوای بسیار لطیف و خوش طعمه که میتونید با خیال راحت برای مجالس و عزیزانتون درست کنید. مواد لازم: آرد ((ترجیحا قنادی)) 4پیمانه شکر 3ونیم پیمانه آب 3ونیم پیمانه کره 250گرم روغن مایع 1/2پیمانه گلاب 1/2پیمانه زعفران آب کرده […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه حلوای خوشمزه ایرانی
- آرد ((ترجیحا قنادی)) 4پیمانه
- شکر 3ونیم پیمانه
- آب 3ونیم پیمانه
- کره 250گرم
- روغن مایع 1/2پیمانه
- گلاب 1/2پیمانه
- زعفران آب کرده غلیظ 3 ق غ
- هل 1 ق چ
آرد رو الک کنید و تفت بدید تا بوی خامی اش از بین بره و رنگش کمی تیره شه و بوی خوب آرد بلند شه بعد شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید آرد هم کاملا خنک بشه.
کره و روغن رو در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم شه سپس آرد خنک رو روش الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه،حواستون باشه شعله زیاد نباشه چون میسوزه و حلوا رو تلخ میکنه.آرد و روغن رو تا جایی تفت بدید که رنگش باب میل تون بشه.وقتی به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و شهد رو طی سه مرحله بهش اضافه کنید،در مرحله آخر گلاب و زعفرون و هل رو هم اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد یکدست شد مجددا روی حرارت بذارید و هم بزنید تا حلوا خودشو بگیره و منسجم بشه،دو طرف تابه رو بگیرید و تابه رو تکون بدید تا حلوا یکجا جمع شه اینکار باعث میشه حلوا خوب جا بیفته.وقتی حلوا بسته شد و از تابه جدا شد آماده اس:))اگر میخواهید با قیف و ماسوره دیزاین کنید بذارید حلوا کمی از داغی بیفته و سپس توی قیف بریزید و تزیین کنید.
با این مقدار مواد شما دو دیس بزرگ حلوا خواهید داشت.
منبع : Bartarinha