امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 414288 |
تاریخ انتشار : 02 بهمن 1399 - 0:23 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر نفت کمتر برای حمل دریایی از سوی عربستان سعودی و شمار رو به رشد نفتکش‌های موجود در بازار به درآمد مالکان نفتکش‌ها به حدی ضربه زده که در مسیر حمل نفت از خلیج فارس به چین ضرر می کنند. به گزارش صلح خبر، عربستان سعودی در ششم ژانویه اعلام […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

نفت کمتر برای حمل دریایی از سوی عربستان سعودی و شمار رو به رشد نفتکش‌های موجود در بازار به درآمد مالکان نفتکش‌ها به حدی ضربه زده که در مسیر حمل نفت از خلیج فارس به چین ضرر می کنند.

به گزارش صلح خبر، عربستان سعودی در ششم ژانویه اعلام کرد تولید نفت را به میزان یک میلیون بشکه در روز دیگر در ماههای فوریه و مارس کاهش می دهد. کاهش تولید نفت این کشور که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، میزان حمل نفت در بازار ابر نفتکش‌ها که هر یک ظرفیت حمل حداکثر دو میلیون بشکه نفت را دارند، کاهش داده است.

بعلاوه کاهش قابل توجه ذخایر نفت شناور جهان، ابر نفتکش‌های بیشتری را برای حمل نفت در مسیرهای اصلی تجارت نفت آزاد کرده است. رشد اخیر قیمت نفت باعث شده معامله گران تمایلی برای نگهداری نفت نداشته باشند و تقاضای مطلوب در آسیا هم محلی را برای نفت ذخیره شده در دریا فراهم کرده است.

عربستان سعودی پس از تصمیم برای کاهش بیشتر تولید، اعلام کرد حجم نفتی که به مشتریان می فروشد را حداقل برای ۹ مشتری در آسیا و اروپا کاهش می دهد. این کشور عرضه به برخی از پالایشگاهها را به میزان ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش می دهد.

در نتیجه محموله نفتی کمتر برای حمل همزمان با افزایش شمار ابر نفتکش‌های آماده، مالکان این ابر نفتکش‌ها روزانه ۷۳۶ دلار در مسیر تحویل نفت از عربستان سعودی به چین ضرر می کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، درآمد منفی برای برخی از مالکان  نفتکش‌ها قابل تحملتر است زیرا نگهداشتن کشتیها در بندر هم هزینه دارد و عدم فعالیت یک نفتکش به مدت طولانی ممکن است باعث شود مجوزش را برای چارتر از دست دهد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید