امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 236683 |
تاریخ انتشار : 04 مرداد 1397 - 15:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر شیرینی کلمپه، شیرینی سنتی کرمانی‌ها وب‌سایت صورتی‌ها: کلمپه نوعی شیرینی سنتی کرمانی است که امروزه در سایر شهرها نیز پخته می‌شود. کلمپه ظاهری شبیه کلوچه دارد با این تفاوت که درون آن مخلوطی از خرمای چرخ شده همراه با هل و طعم‌دهنده‌های دیگر قرار می‌دهند. مواد لازم بیکینگ‌پودر: ۱ […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

شیرینی کلمپه، شیرینی سنتی کرمانی‌ها

وب‌سایت صورتی‌ها: کلمپه نوعی شیرینی سنتی کرمانی است که امروزه در سایر شهرها نیز پخته می‌شود. کلمپه ظاهری شبیه کلوچه دارد با این تفاوت که درون آن مخلوطی از خرمای چرخ شده همراه با هل و طعم‌دهنده‌های دیگر قرار می‌دهند.

شیرینی کلمپه، شیرینی سنتی کرمانی‌ها

مواد لازم

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن جامد: ۲ پیمانه

آرد: ۵ پیمانه

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

شیر: ۱ پیمانه

کنجد: برای تزیین

خرما: ۵۰۰ گرم

روغن جامد: برای مواد میانی ۵ قاشق غذاخوری

گلاب: مقداری

دارچین: مقداری

شیرینی کلمپه، شیرینی سنتی کرمانی‌ها
طرز تهیه

1. برای تهیه کلمپه در ابتدا داخل یک تابه روغن را ذوب کرده و آرد را به روغن بیافزایید و مخلوط کنید.

2. در این مرحله زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و زرده را با هم‌زن بزنید پس به مخلوط آرد و روغن بیافزایید.

3. حالا شیر و بکینگ‌پود را نیز به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و هم بزنید.

4. بعد از مخلوط کردن اگر خمیر شل بود کمی آرد به خمیر بیافزایید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود و خمیر به دست نچسبد.

شیرینی کلمپه، شیرینی سنتی کرمانی‌ها

5.آن را داخل یک ظرف قرار دهید تا حدود نیم ساعت استراحت کند.

6. در این فاصله مواد میانی را تهیه کنید به طوری که خرماها را پوست گرفته و هسته خرما را جدا کنید سپس خرماها را داخل غذاساز ریخته و پوره کنید.

7. حالا دارچین، روغن و گلاب را به خرماها اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید.

نکته: با توجه به سلیقه‌ی خود می‌توانید ادویه‌هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل و یا جوز هندی به مواد میانی بیافزایید.

8. بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشی کرده اید با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.

شیرینی کلمپه، شیرینی سنتی کرمانی‌ها

9. سپس روی یکی از لایه‌ها از مواد میانی قرار دهید و دایره‌ای دیگر از خمیر روی آن قرار دهید و با دست به اطراف آن پیچ دهید تا به هم بچسبد و با مهر روی آن را نقش بزنید.

10. کمی کنجد یا خرفه روی آن بپاشید و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و کمی طلایی شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید