گردشگران و اتباع ۹۸ کشور، از جمله ایران از روز جمعه ۲۰ خردادماه با شرط و شروط اجازه بازگشت به ژاپن را خواهند داشت. به گزارش صلح خبر به نقل از گاردین، با آماده شدن ژاپن برای باز کردن مرزهای خود به روی گردشگران بینالمللی پس از دو سال برقراری محدودیتهای کووید-۱۹، اینک گردشگران خارجی […]
گردشگران و اتباع ۹۸ کشور، از جمله ایران از روز جمعه ۲۰ خردادماه با شرط و شروط اجازه بازگشت به ژاپن را خواهند داشت.
به گزارش صلح خبر به نقل از گاردین، با آماده شدن ژاپن برای باز کردن مرزهای خود به روی گردشگران بینالمللی پس از دو سال برقراری محدودیتهای کووید-۱۹، اینک گردشگران خارجی مجاز شدهاند در صورت استفاده از ماسک و راهنمای محلی به این کشور سفر کنند.
دولت ژاپن که سختترین محدودیتهای سفر را در طول همهگیری کرونا اعمال کرده است، این هفته اعلام کرد: افرادی که بیصبرانه منتظر فرصت سفر به ژاپن بودهاند در صورت ابتلا به ویروس کرونا باید از بیمه پزشکی خصوصی برای سفر به این کشور استفاده کنند.
گردشگری که یک منبع درآمد مهم و قابل توجه برای ژاپن است، پس از شروع همهگیری کووید-۱۹ در اوایل سال ۲۰۲۰ متوقف شد، از روز جمعه (۲۰ خرداد برابر با دهم ژوئن) با ورود تعداد محدودی از مسافران خارجی به این کشور شکل و شمایل تازهای به خود خواهد گرفت.
آژانس گردشگری ژاپن (JTA) اعلام کرده است: در مرحله اول تنها شرکتکنندگان در تورهای گروهی اجازه ورود به این کشور را خواهند داشت و راهنماهای آژانسهای مسافرتی باید در طول مدت سفر همراه بازدیدکنندگان و گردشگران باشند تا اطمینان حاصل کنند گردشگران از ماسک استفاده میکنند. این مسأله برای مردم سایر کشورهای آسیایی که استفاده از ماسک در طول همهگیری کرونا رفتاری پذیرفته شده است، کمتر مشکلساز خواهد بود، اما میتواند از سوی گردشگران کشورهایی که دیگر اجباری برای استفاده از ماسک ندارند و حتی استفاده از ماسک در آن کشورها به جنجالی سیاسی تبدیل شده است، مشکلساز شود.
در دستورالعمل آژانس گردشگری ژاپن همچنین آمده است: راهنماهای تور باید مکرراً اقدامات لازم برای پیشگیری از عفونت کووید، از جمله استفاده و برداشتن ماسک را در هر مرحله از تور به شرکتکنندگان تور یادآوری کنند. حتی در فضاهای باز، پوشیدن ماسک در شرایطی که افراد با فاصله کم با یکدیگر صحبت میکنند باید ادامه داشته باشد.
«تتسو سایتو» ـ وزیر گردشگری ـبه ژاپنتایمز نیز گفته است: برای از سرگیری گردشگری، این نکته بسیار مهم است مکانهایی که گردشگران از آنجا بازدید میکنند، مایل به پذیرش آنها باشند و احساس امنیت داشته باشند و اگر آژانسهای مسافرتی و سایرین دستورالعملها را رعایت کنند، ورود گردشگران بینالمللی به آرامی از سر گرفته میشود و منجر به افزایش بیشتر بازدیدکنندگان خواهد شد.
خبرگزاری کیودو نیز درباره شروط سفر به ژاپن گزارش کرده است: در ابتدا افرادی از ۹۸ کشور «کم خطر» از جمله آمریکا، بریتانیا، استرالیا، چین، کره جنوبی، اندونزی، تایلند و همچنین ایران اجازه ورود به ژاپن را خواهند داشت. در منطقه آسیا و خاورمیانه تنها گردشگران کشورهای افغانستان، عراق، لبنان و فلسطین در حال حاضر برای سفر به ژاپن مجاز نیستند.
ارمنستان، بلاروس، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، استونی، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، اسلواکی و اوکراین نیز کشورهای اروپایی هستند که در مرحله نخست، دارای مجوز به سفر به ژاپن نیستند.
یک سال پیش از آغاز همهگیری کرونا، تقریباً ۳۲ میلیون نفر از ژاپن دیدن کردند و ۴.۸۱ تریلیون ین (۳۶.۲۸ میلیارد دلار) هزینه کردند. دولت ژاپن هدف خود را برای جذب ۶۰ میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ تعیین کرده بود.
انتهای پیام