امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 317595 |
تاریخ انتشار : 03 آبان 1398 - 16:06 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر از دو نسخه بازسازی‌شده از مجسمه‌های باستانی «آشوری» که توسط نظامیان داعش نابود شده بودند، در دانشگاه «موصل» رونمایی شد.  به گزارش صلح خبر به نقل از آرت دیلی، مجسمه‌های اصلی «لاماسو» (گاو بال‌دار)  برای قرن‌های متوالی برای تزئین سالن کاخ در شهر باستانی «‌نمرود» مورد استفاده قرار می‌گرفتند. […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

از دو نسخه بازسازی‌شده از مجسمه‌های باستانی «آشوری» که توسط نظامیان داعش نابود شده بودند، در دانشگاه «موصل» رونمایی شد.

 به گزارش صلح خبر به نقل از آرت دیلی، مجسمه‌های اصلی «لاماسو» (گاو بال‌دار)  برای قرن‌های متوالی برای تزئین سالن کاخ در شهر باستانی «‌نمرود» مورد استفاده قرار می‌گرفتند. یکی از این‌ مجسمه‌ها برای سال‌های متوالی در موزه «موصل» نمایش داده می‌شد، اما نظامیان داعش پس از یورش بردن به شمال عراق در سال ۲۰۱۴،‌ مجسمه‌های اصلی «لاماسو» را نابود کردند.

اگرچه سربازان ارتش عراق «موصل» را در اواسط سال ۲۰۱۷ پس گرفتند، اما موزه «موصل» و مجسمه‌های «‌لاماسو» واقع در این موزه ویران باقی ماند.

اما متخصصان اسپانیایی اخیرا موفق شده‌اند با استفاده از تصویربرداری سه‌بعدی از تکه‌های خردشده مجسمه‌های «لاماسو»‌ موزه «موصل»، دو نسخه شبیه‌سازی‌شده از این مجسمه‌ها را خلق کنند. روز گذشته از این مجسمه‌ها در دانشگاه «موصل» رونمایی شد.

سفیر اسپانیا در عراق اعلام نمود: «خلق این مجسمه‌های شبیه‌سازی‌شده را می‌توان امیدی برای بازگشتن شرایط عادی به شهر موصل درنظر گرفت.»

«احمد قاسم» استاد رشته تاریخ دانشگاه «‌موصل» ‌نیز با اشاره به نمادین بودن مجسمه‌های «‌لاماسو»‌ اعلام نمود: «سر این مجسمه نماد خرد، بال‌های‌شان نماد سرعت و بدن‌شان که آمیخته‌ای از شیر و گاو است نماد قدرت است.»

اما «آدام لو»‌ یکی از اعضای تیم اسپانیایی خالق این اثر معتقد است مجسمه‌های «لاماسو» شبیه‌سازی‌شده، اکنون نماد مفاهیم بیشتری است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید