به گزارش مجله آشپزی صلح خبر سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی مجله کوروش: سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید. مواد لازم: سیر: ۲ حبه گردو یا […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی
مجله کوروش: سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
- سیر: ۲ حبه
- گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان
- ریحان: ۲ فنجان
- روغن زیتون: ۲/۱ فنجان
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقهای است)
- جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
- چند قطره آب لیموترش
طرز تهیه سس پستو
1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
3. در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
منبع : Bartarinha