امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 85471 |
تاریخ انتشار : 05 خرداد 1395 - 13:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جامعه > سلامت – ایسنا نوشت: رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با غیرقانونی دانستن روغن‌کشی در مغازه‌ها گفت: به دلیل عدم توانایی کنترل درصد ناخالصی، احتمال وجود سموم در فراورده‌های روغنی مغازه‌ها وجود دارد. هومن محمد رئوفی، گفت: باید بر تمامی مواد غذایی تولیدی نظارت‌های لازم به لحاظ […]

جامعه > سلامت – ایسنا نوشت: رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با غیرقانونی دانستن روغن‌کشی در مغازه‌ها گفت: به دلیل عدم توانایی کنترل درصد ناخالصی، احتمال وجود سموم در فراورده‌های روغنی مغازه‌ها وجود دارد.

هومن محمد رئوفی، گفت: باید بر تمامی مواد غذایی تولیدی نظارت‌های لازم به لحاظ بهداشتی صورت گیرد.

رئوفی گفت: روغن‌های خوراکی که به دست مصرف کننده می‌رسد عموما از دو مسیر کلی تولید داخل و وارداتی است که هر دوی آنها مورد نظارت قرار می‌گیرد.

او گفت: مسیر اول مربوط به روغن‌هایی است که تولید داخل هستند و با پروانه بهداشتی درج شده بر آن قابل شناسایی است. مسیر دوم شامل روغن‌هایی می‌شود که به صورت وارداتی بوده و پس از آزمایشات اعمال شده بر آنها اجازه ورود به سطح عرضه می‌یابند که اینها نیز مشمول اخذ پروانه بهداشتی ورود می‌باشد و در صورت عدم دارا بودن مدارک مذکور، مسلما مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار نمی‌گیرد.

رئوفی گفت: تجهیزات و امکاناتی که در یک واحد تولیدی چه کارگاهی که معمولا در قالب شناسه نظارت کد بهداشتی دریافت می‌کنند و یا واحدهای صنعتی بزرگ که به صورت پروانه بهداشتی می‌توانند فعالیت کنند، باید حداقل ضوابط فنی و بهداشتی را رعایت کنند. در خصوص مواد غذایی مورد استفاده طبیعتا شاخص‌هایی وجود دارد که بوسیله آنها سلامتی فراورده‌های غذایی کنترل می‌شوند.

رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو در ادامه سخنانش به موضوع روغن کشی در مغازه‌ها نیز پرداخت و تأکید کرد: قطعا واحدهای اینچنینی برای تولید روغن وجه مجوز ندارند و طبیعی است که توانایی کنترل درصد ناخالصی دانه‌های مورد استفاده را هم ندارند؛ چراکه این موضوع احتمال وجود سموم را در این فراورده افزایش می‌دهد.

رئوفی همچنین به کنترل میزان آفت کش‌های کشاورزی که در زمان انبارداری دانه‌ها، خطر ابتلا به کپک‌هایی قارچی یا سموم قارچی و در نتیجه آلودگی دانه‌های روغنی را محتمل می‌سازد، اشاره کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، او در تاکید مجدد بر رعایت شاخص‌های مورد نظر سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی نیز گفت: پس از دریافت مستندات، آزمایشات و تاییدیه‌های لازم، اجازه استفاده از روغن کشی و تولید فراورده‌های اینچنینی صادر خواهد شد.

۴۷۲۳۶

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید