امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 328947 |
تاریخ انتشار : 26 آذر 1398 - 17:05 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در نامه‌ای به استانداران سراسر کشور با بیان اینکه موضوع راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار با اهداف تعیین شده، مطابق مصوبه هیأت وزیران به صورت ویژه در دستور کار ستاد تنظیم بازار استان یا کارگروه‌های ذیربط استانی دیگر قرار گرفته، از آنها […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در نامه‌ای به استانداران سراسر کشور با بیان اینکه موضوع راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار با اهداف تعیین شده، مطابق مصوبه هیأت وزیران به صورت ویژه در دستور کار ستاد تنظیم بازار استان یا کارگروه‌های ذیربط استانی دیگر قرار گرفته، از آنها خواست تا با فراهم کردن الزامات آن و تصمیمات لازم، برای عملیاتی شدن این مراکز اقدام لازم را انجام دهند.

به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، حسین مدرس خیابانی در این ابلاغ، تنظیم بازار کالا را یکی از اولویت‌های مهم و سیاست‌های راهبردی دولت و به تبع آن دستگاه‌های ذیربط آن دانسته و افزود: این موضوع در شرایط کنونی با جنگ اقتصادی ناجوانمردانه دشمنان و تحریم‌های ایجاد شده از اهمیت چندانی برخوردار شده است و لزوم تأمین به موقع کالاهای اساسی موجب شد تا با تکیه و حمایت از تولیدات داخلی برنامه‌ریزی دقیق‌تری در تأمین، توزیع و مصرف کالاها خصوصاً کالاهای اساسی انجام گیرد.

وی در این ابلاغ آورده است: بهره‎مندی از ظرفیت‌های موجود و بهره‌گیری از زیرساخت‌های تجاری مختلف خصوصاً شبکه‌های توزیع کالا با اصل توجه به کوتاه شدن فاصله تولید تا مصرف و به تبع آن کاهش هزینه‌های مبادله به نفع مصرف‌کننده نظیر مراکز عرضه مستقیم کالا از جمله مراکز میادین میوه و تره‌بار، از برنامه‌های دولت در ایام پیش‌رو بوده است که خوشبختانه اثرات مثبتی در فرآیند تسهیل توزیع کالاهای پرمصرف مردم داشته‌ است.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با بیان اینکه تجارب موفق این مهم، فعالیت بیش از ۲۵۰ میدان میوه و تره‌بار در شهر تهران است، ادامه داد: این موضوع علاوه ‌بر دسترسی آسان مردم به میوه و تره‌بار با قیمت مناسب، نسبت به توزیع کالاهای ضروری و اساسی مردم در مواقع لزوم ظرفیت مطلوبی ایجاد کرده است.

مدرس خیابانی با تأکید بر اینکه وجود چنین زیرساخت‌های تجاری در مناطق مختلف کشور در تنظیم بازار کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم امری ضروری است، تصریح کرد: مطابق مصوبه شورای انقلاب و هیأت وزیران اهمیت اجرای آن مورد تأکید قرارگرفته است، اما حسب گزارشات واصله اجرای این مهم بصورت محدود در چند استان و منطقه کشور صورت گرفته و در برخی از استان‌ها به دلایل نامشخص مسکوت مانده است.

وی همچنین از استانداران خواسته است تا آمار و اطلاعات شبکه‌های مشابه استانی (میادین میوه و تره‌بار) به تفکیک شهرستان در قالب جدول به این حوزه اعلام شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید