امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 335376 |
تاریخ انتشار : 25 دی 1398 - 12:23 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر دیوان کیفری بین‌المللی قرر است ۲۳ ژانویه (سوم بهمن) درباره اینکه آیا باید اقدامات جدی و فوری علیه میانمار بابت نسل‌کشی علیه روهینجاها صورت گیرد یا خیر، حکم صادر کند. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری فرانسه، آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار در یک اقدام […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

دیوان کیفری بین‌المللی قرر است ۲۳ ژانویه (سوم بهمن) درباره اینکه آیا باید اقدامات جدی و فوری علیه میانمار بابت نسل‌کشی علیه روهینجاها صورت گیرد یا خیر، حکم صادر کند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری فرانسه، آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار در یک اقدام بی‌سابقه ماه گذشته میلادی به لاهه سفر کرد تا از سرکوب خونین ۲۰۱۷ از سوی ارتش علیه مسلمانان روهینجایی دفاع کند. در جریان این سرکوب‌ها حدود ۷۴۰ هزار مسلمان روهینجایی به بنگلادش گریخته‌اند.

وزارت دادگستری گامبیا امروز (چهارشنبه) در حساب توئیتری خود اعلام کرد، دیوان کیفری بین‌المللی قرار است تصمیم خود درباره اعمال اقدامات فوری علیه دولت میانمار بابت سرکوب مسلمانان روهینجایی را پنجشنبه ۲۳ ژانویه اعلام کند.

این کشور آفریقایی پرونده‌ای علیه دولت میانمار به دیوان کیفری بین‌المللی و با حمایت سازمان همکاری اسلامی، کانادا و هلند ارائه کرد. گامبیا در جلسه استماع دسامبر گذشته میلادی دولت میانمار را به نقض کنوانسیون نسل‌کشی ۱۹۴۸ سازمان ملل متهم کرده است.

دولت گامبیا همچنین با اعلام اینکه یک خطر جدی و حتمی در تکرار نسل‌کشی وجود دارد، خواستار اقدامات فوری برای جلوگیری از ارتکاب مجدد اقدامات مستبدانه دولت میانمار یا پاک کردن هرگونه شواهدی شد.

اگر دیوان کیفری بین المللی به نفع گامبیا رای دهد، این نخستین گام درباره پرونده‌ای است که رسیدگی به آن سال‌ها به طول می‌انجامد.

گرچه آنگ سان سوچی اذعان کرد ممکن است ارتش میانمار از قوه قهریه زیاد علیه روهینجایی‌ها استفاده کرده باشد اما مدعی شد این مورد براساس “ادعاهای انحرافی و تکمیل نشده” است و خواستار ابطال آن شد. دیوان کیفری بین‌المللی تنها یک بار قبل از این حکم کرده بود که قتل‌عام ۱۹۹۵ سربرنیستا در بوسنی نسل‌کشی بوده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید