امروز: دوشنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 1 ذو القعدة 1446 | 2025-04-28
کد خبر: 264947 |
تاریخ انتشار : 25 اسفند 1397 - 15:44 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر جدال روسیه و اوکراین بر سر «کریمه» این‌بار با موضوعی متفاوت از سر گرفته شد. نزاع این دو کشور که به‌ دادگاهی در آمستردام کشیده شده، بر سر مجموعه‌ای ارزشمند از آثار باستانی است که تاریخچه غنی «کریمه» ‌را در بردارد. به گزارش صلح خبر به نقل از ان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

جدال روسیه و اوکراین بر سر «کریمه» این‌بار با موضوعی متفاوت از سر گرفته شد. نزاع این دو کشور که به‌ دادگاهی در آمستردام کشیده شده، بر سر مجموعه‌ای ارزشمند از آثار باستانی است که تاریخچه غنی «کریمه» ‌را در بردارد.

به گزارش صلح خبر به نقل از ان بی سی، حلقه‌ای پیچ در پیچ متعلق به قرن دوم پس از میلاد مسیح، یکی از آثار مجموعه‌ «کریمه: جواهرات و رازهای دریای سیاه» ‌ است  که در موزه باستان‌شناسی «آلارد پیرسون» آمستردام به نمایش درآمد. این مجموعه که شامل جواهرات، ‌ الماس و کلاه‌خودهای باستانی متعلق به چهار موزه در «کریمه» و یک موزه در «کی‌یف» پایتخت اوکراین است،  به طور موقت در سال ۲۰۱۴ به موزه‌ای در آمستردام قرض داده شده بود؛ این در حالی است که در همین زمان «کریمه» ‌ از اوکراین جدا و به روسیه ملحق شد.

با گذشت پنج سال از این رویداد، ‌هنوز مجادلات دولت اوکراین و موزه‌های متعلق به «کریمه» ‌ بر سر مالکیت آثار باستانی کشف‌شده وجود دارد.  

 در سال ۲۰۱۶  یک دادگاه هلندی اعلام کرد: آثار باستانی که در موزه‌ آمستردام به نمایش درآمده‌اند باید به اوکراین به عنوان میراث این کشور بازگردانده شوند، ‌ اما موزه‌های متعلق به «کریمه» اجرای این حکم را به نفع خود درخواست کردند.

این درخواست در دادگاهی در آمستردام توسط وکلای طرفین مطرح شد. وکیلی که از سوی موزه‌های متعلق به «کریمه» در این پرونده حضور دارد به «ان بی سی» ‌ گفت:‌ «موزه‌های متعلق به «کریمه»  مالکان اصلی این آثار باستانی از زمانی که در آمستردام به نمایش‌در آمده‌اند تا همین لحظه، محسوب می‌شوند.»

به گفته‌ او، این آثار باستانی از خاک «کریمه» و در جریان سال‌ها تلاش باستان‌شناسان کشف شده‌ است.

بنا بر اعلام چهار موزه «کریمه»، برخی از برترین‌ آثار باستانی‌ متعلق به این موزه‌ها که در موزه آمستردام به نمایش درآمده‌اند با ضمانت «بی‌قید و شرط بازگردانده شدن» به این موزه قرض داده شده‌اند.

به گفته‌ یکی از وکلای تعیین‌شده از سوی «اوکراین»،  بر اساس قوانین بین‌المللی، «هلند» و دادگاه‌های این کشور نباید جدایی «کریمه» از اوکراین را به رسمیت بشناسند، این به آن معنا است که هرگونه مطالبه در خصوص آثار باستانی یا فرهنگی کشف‌شده از  «کریمه» به کشور «اوکراین» ‌ مربوط می‌شود.

زمان دقیق اعلام تصمیم نهایی دادگاه تعیین نشده است، اما این انتظار می‌رود مسئله تا اواسط ماه ژوئن روشن شود.   

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید