امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 431115 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1400 - 18:35 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر بر اساس یک مطالعه جدید، خالی گذاشتن صندلی‌های ردیف وسط‌ هواپیما، خطر ابتلای مسافران به کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد. به گزارش صلح خبر، کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های عفونی در آمریکا (CDC) براساس مطالعات اخیر نتیجه‌گیری کرده‌اند که خالی نگه داشتن صندلی های وسط، احتمال انتقال ویروس […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

بر اساس یک مطالعه جدید، خالی گذاشتن صندلی‌های ردیف وسط‌ هواپیما، خطر ابتلای مسافران به کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد.

به گزارش صلح خبر، کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های عفونی در آمریکا (CDC) براساس مطالعات اخیر نتیجه‌گیری کرده‌اند که خالی نگه داشتن صندلی های وسط، احتمال انتقال ویروس بین مسافران را ۲۳ تا ۵۷ درصد کم می‌کند.

در آغاز همه‌گیری ویروس کرونا، گفته شد که خالی گذاشتن صندلی‌های ردیف وسط هواپیما با هدف حفظ فاصله اجتماعی، می‌تواند یک راه‌حل در جلوگیری از سرایت ویروس باشد اما در بلندمدت، هیچ‌یک از شرکت‌های هواپیمایی به این توصیه عمل نکردند.

در ایالات‌متحده، در حال حاضر فقط شرکت هواپیمایی دلتا صندلی‌های میانی خود را خالی نگه داشته است که شرکت یادشده هم این سیاست را از تاریخ ۳۰ آوریل، لغو خواهد کرد. 

در این گزارش آمده است: این داده‌ها حاکی از آن است که افزایش فاصله میان مسافران و کاهش تعداد آن‌ها می‌تواند به شکل بالقوه، از قرار گرفتن آنان در معرض کووید-۱۹ بکاهد. حفظ فاصله فیزیکی بین مسافران هواپیما از جمله اعمال سیاست خالی نگه داشتن صندلی‌های ردیف وسط می‌تواند خطر قرار گرفتن در معرض سارس کوو-۲ را کاهش دهد.

دکتر دیوید ای فارنی، رئیس اداره پزشکی مرکز پاسخ‌دهی جهانی MedAire Worldwide نیز گفت: با توجه به وجود سیستم‌های عالی تصفیه هوا در هواپیماهای مسافربری پیشرفته و این که عامل اصلی سرایت در مورد عفونت‌های دستگاه تنفسی، تماس مستقیم یا ترشحات دهان و بینی در هوا است، خطر اصلی متوجه مسافرانی است که با فرد بیمار در یک ردیف یا یک ردیف عقبتر یا جلوتر نشسته‌اند.

به گزارش ایندیپندنت، در انگلیس از ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ استفاده از ماسک صورت در وسایل حمل‌ونقل عمومی از جمله هواپیما اجباری شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید