امروز: یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 18 محرم 1447 | 2025-07-13
کد خبر: 320910 |
تاریخ انتشار : 18 آبان 1398 - 15:46 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان برترین‌ها: پلو افغانی یا کابلی پلو یکی از غذا‌های اصیل و مشهور کشور افغانستان هستش که به دلیل طعم لذیذش در کشور‌های همسایه هم شناخته شده. پلو افغانی جز خانواده‌ی شیرین پلو به حساب میاد و از قضا با ذائقه‌ی ما ایرانی‌ها […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

برترین‌ها: پلو افغانی یا کابلی پلو یکی از غذا‌های اصیل و مشهور کشور افغانستان هستش که به دلیل طعم لذیذش در کشور‌های همسایه هم شناخته شده. پلو افغانی جز خانواده‌ی شیرین پلو به حساب میاد و از قضا با ذائقه‌ی ما ایرانی‌ها هم خیلی جوره. در صورتی که طعم شیرین رو برای غذا میپسندین پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • هویج: ۳ الی ۴ عدد
  • پیاز داغ: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه
  • کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه
  • خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • دارچین: ۱/۳ قاشق چای‌خوری
  • زیره: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • هل: ۴ الی ۵ عدد
  • پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پلو افغانی ابتدا باید گوشتمون رو بپزیم پس گوشت‌هایی که خرد کردیم رو با نصفی از کل مقدار پیاز داغ، فلفل و زرچوبه تفت میدیم تا رنگشون برگرده.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۲. بعد بهشون آب جوش اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا بپزن. برای پخت گوشت از آب زیاد استفاده نکنین، چون گوشت باید بعد پخت تنگ آب باشه تا از آبش موقع دم گذاشتن برنج استفاده کنیم.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۳. تا گوشت میپزه بقیه مواد رو حاضر میکنیم، پس هویج‌هایی که خلالی خرد کردیم رو با کره، مابقی پیاز داغ، شکر، دارچین، زیره، میخک و جوز هندی کمی تفت میدیم.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۴. همین که شکر حل بشه کافیه.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۵. حالا حدود نصف لیوان ٖآب به مخلوط اضافه میکنیم وهل هارو هم میریزیم و اجازه میدیم تا هم هویج‌ها بپزن و هم هل مزه بده.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۶. وقتی آب هویج‌ها تقریبا کشیده شد هل هارو درمیاریم و بعد کشمش، خلال بادوم، پسته و پرتقال رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۷. وقتی گوشت کاملا پخت بهش نمک میزنیم و اجازه میدیم تا کاملا تنگ آب بشه.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۸. حالا گوشت و آب گوشت رو هم به مخلوط هویجمون اضافه میکنیم و به مقدار لازم زعفرون هم میریزیم.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۹. مواد رو تفت میدیم تا آبشون تقریبا کشیده بشه. حالا مایه پلو افغانی حاضره.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۱۰. فقط میمونه دم گذاشتن پلو پس لایه لایه برنج آبکش شده و مخلوط گوشتمون رو روی هم میچینیم و برنج رو دم میذاریم تا برای نیم ساعت الی سه ربع خوب بپزه.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

۱۱. حالا پلو افغانی خوشمزه ما حاضره.

دستور تهیه پلو افغانی؛ شیرین پلوی افغانستان

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید