امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 244526 |
تاریخ انتشار : 28 آبان 1397 - 13:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه وب‌سایت فرادید: شاید برایتان عجیب باشد اما واقعا غذای به نام سوپ لازانیا داریم این غذا بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و کاملا متفاوت می باشد و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی چون […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

وب‌سایت فرادید: شاید برایتان عجیب باشد اما واقعا غذای به نام سوپ لازانیا داریم این غذا بسیار مقوی و خوشمزه می باشد و کاملا متفاوت می باشد و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی چون از مواد مقوی درست می شود استفاده کنید.

مواد لازم (برای 8 نفر):

• 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

• 680 گرم سوسیس ایتالیایی

• 3 فنجان پیاز خردشده

• 4 حبه سیر خردشده

• 2 قاشق غذاخوری پونه خشک

• نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده

• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه

• 800 گرم گوجه‌فرنگی خردشده

• دو عدد برگ خشک برگبو

• 6 فنجان آب مرغ طعم دار

• 227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی

• نیم فنجان ریحان تازه و خردشده

• نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای ترکیب پنیری:

• 250 گرم پنیر ریکوتا

• نیم فنجان پنیر پارمسان

• ¼ قاشق چای‌خوری نمک

• اندکی فلفل تازه

• دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده

دستور تهیه سوپ لازانیا

طرز تهیه:

1. روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و حرارت دهید.

2. سپس سوسیس‌های خردشده را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا طلایی شوند.

3. سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخ‌کنید تا نرم شوند.

4. سیر، پونه و تکه‌های فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.

5. سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط‌کنید.

6. حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید.

7. اکنون گوجه‌فرنگی‌های خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.

8. صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد.

9. لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.

10. درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب می‌کند و خمیر می‌شود.

11. درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.

12. برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را روی‌هم روی ترکیب پنیری بریزید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید