امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 303024 |
تاریخ انتشار : 31 مرداد 1398 - 12:17 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کارگردان فیلم «در جستجوی فریده» گفت: در نمایش‌هایی که این فیلم خارج از ایران داشت، متوجه شدیم ارتباط عمیقی بین فیلم و مخاطبان ایجاد می‌شود. ‏‎به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی فیلم، ‏‎نمایش ویژه فیلم «در جستجوی فریده» که نماینده سینمای ایران در اسکار 2020 است، شامگاه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کارگردان فیلم «در جستجوی فریده» گفت: در نمایش‌هایی که این فیلم خارج از ایران داشت، متوجه شدیم ارتباط عمیقی بین فیلم و مخاطبان ایجاد می‌شود.

‏‎به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی فیلم، ‏‎نمایش ویژه فیلم «در جستجوی فریده» که نماینده سینمای ایران در اسکار 2020 است، شامگاه چهارشنبه 30 مردادماه با حضور تعدادی از ستاره ها در سالن سینماتوگراف موزه سینما برگزار شد.

آزاده موسوی یکی از تهیه کنندگان و کارگردانان فیلم در این نمایش گفت: انتخاب «در جستجوی فریده » شور و شعفی در سینمای مستند ایجادکرده است که برای ما بسیار امیدبخش است و از آنجایی که مستند قلب تپنده جامعه است رشد و بلوغ آن بسیار حائز اهمیت است. این فیلم به جشنواره های خارجی زیادی رفته است و تجربه دیدن فیلم با تماشاگران خارجی به ما نشان داد که فیلمی قابل فهم و تاثیرگذار برای آن‌ها بوده است.

‏‎موسوی که «در جستجوی فریده» را اولین فیلم تاریخ سینمای ایران دانست که از طریق کمک‌های مردمی ساخته شده افزود: ساخت این فیلم به ما نشان داد که اگر با انرژی مثبت دست به دست هم دهیم اتفاق های بسیار خوبی می افتد.

‏‎‏‎کوروش عطائی دیگر کارگردان و تهیه کننده فیلم نیز گفت: باید مرزبندی را در فیلم‌ها برداریم و به فیلم خوب و سینمای درست بیشتر فکر کنیم. زمانی که با شخصیت فریده آشنا شدیم یکی از جذابیت‌ها لایه‌های دیگری مثل تفاوت فرهنگی بود که قصه با خود به همراه داشت؛ تفاوتی که شاید بین مرزها وجود داشته باشد اما مرزی میان انسان‌ها ایجاد نمی‌کند و ما در این فیلم می‌بینیم که آدم‌هایی با دو فرهنگ کاملاً متفاوت می‌توانند چقدر ارتباط عمیقی با یکدیگر برقرار کنند.

‏‎کارگردان «در جستجوی فریده» گفت: در نمایش‌های خارج از ایران برای ما این نکته مهم بود که آیا حسی که مخاطب ایرانی داشت آن‌ها هم دارند که متوجه شدیم ارتباط عمیقی بین فیلم و مخاطبان خارجی ایجاد شده است. موضوع مستند «در جستجوی فریده» کاملا انسانی است و ممکن است در همه جای دنیا اتفاق بیافتد و جهان شمول است. 

‏‎در ادامه این مراسم رضا توکلی ستاره سینما و تلویزیون نیز معتقد بود که با این مستند، سینمای ایران ارتقا پیدا کرده است. 

‏‎همچنین عباس امینی کارگردان سینما گفت: سینمای مستند مهجور نیست زیرا فیلم‌های مستند چند برابر فیلم های داستانی در جشنواره‌های خارجی جایزه کسب کرده‌اند.

‏‎تینا پاکروان هم که در این مراسم حضور داشت گفت: این فیلم را پسندیدم و امیدوارم بار دیگر زمانی که جایزه اسکار را گرفتید در همین جا شما را تشویق کنیم.

‏‎سحر عصر آزاد( منتقد) نیز گفت: انتخاب «در جستجوی فریده» جزء اتفاق‌های خوب برای سینمای مستند است. سینمای ما به طور خاص مظلوم است و با وجود استعدادهای بالقوه نتوانسته ابعاد جهانی شدن را در حوزه مستند پیدا کند.

‏‎در این مراسم ستاره ها و مدیرانی همچون رخشان بنی اعتماد، احترام برومند، همایون اسعدیان، ‏‎ علیرضا شجاع نوری، بهروز افخمی، مونا زندی، عزیز ساعتی، علی اسدزاده، مائده طهماسبی، احسان کرمی، یلدا جبلی، امیر اسفندیاری، مهران عباسی انارکی،  سپیده عبدالوهاب، مرجان شیرمحمدی، ارژنگ امیرفضلی، بهزاد خداویسی، امیر حاج رضایی و … حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید