امروز: یکشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 صفر 1446 | 2024-09-01
کد خبر: 108833 |
تاریخ انتشار : 17 فروردین 1394 - 12:36 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

خورش قارچ و تخم مرغ   مواد لازم برای چهار نفر: فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده  از هر کدام یک عدد  قارچ حلقه شده  20 عدد  آبلیمو  1/4 پیمانه  تخم مرغ  یک عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری عصاره مرغ یک عدد آب یک و نیم پیمانه روغن به میزان لازم طرز تهیه: قارچ […]

خورش قارچ و تخم مرغ

 

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ,نحوه پخت خورش قارچ

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده  از هر کدام یک عدد
 قارچ حلقه شده  20 عدد
 آبلیمو  1/4 پیمانه
 تخم مرغ  یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید