امروز: چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 3 ذو القعدة 1446 | 2025-04-30
کد خبر: 407066 |
تاریخ انتشار : 29 آذر 1399 - 2:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر پزشکان می‌گویند که در برخی بیماران مبتلا به کووید-۱۹، سیستم ایمنی بدن علیه اندام‌های بیمار وارد عمل می‌شود و پیچیدگی‌هایی ایجاد می‌کند که در اصطلاح به آن کووید طولانی می‌گویند. به گزارش صلح خبر، خودپادتن‌ها یا همان پادتن‌هایی که سیستم ایمنی بدن می‌سازد به‌ اشتباه علیه یک یا چند مورد […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

پزشکان می‌گویند که در برخی بیماران مبتلا به کووید-۱۹، سیستم ایمنی بدن علیه اندام‌های بیمار وارد عمل می‌شود و پیچیدگی‌هایی ایجاد می‌کند که در اصطلاح به آن کووید طولانی می‌گویند.

به گزارش صلح خبر، خودپادتن‌ها یا همان پادتن‌هایی که سیستم ایمنی بدن می‌سازد به‌ اشتباه علیه یک یا چند مورد از پروتئین‌های خودِ بدن عمل کرده و ممکن است در بدن بیماران آلوده به ویروس کرونا با واکنش سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری تداخل کند. این مساله در برخی بیماران به عوارض بسیار شدیدتر منجر می‌شود و در بعضی دیگر به باقی‌ماندن آثار بیماری به مدت چندین ماه می‌انجامد.

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه «ییل» در آمریکا بیماران مبتلا به کوویدی را زیر نظر گرفته‌اند که در بدن آن‌ها پروتئین‌هایی که به مسیر اشتباه هدایت می‌شوند، به‌ جای مبارزه با ویروس به اندام‌های سالم و سیستم ایمنی خود بیمار حمله‌ور شده‌اند. 

هرچه میزان این نوع خودپادتن در خون بیمار بیشتر باشد، فرد در معرض عوارض شدیدتر بیماری قرار می‌گیرد. 

بنابر گزارش جدید روزنامه گاردین، آرون رینگ، زیست‌شناس متخصص حوزه ایمنی‌شناسی در دانشگاه «ییل» گفت: برخی بیماران مبتلا به کووید-۱۹خودپادتنی تولید می‌کنند که عملکرد آن در واقع با واکنش سیستم ایمنی بدن علیه ویروس تداخل می‌کند. ما به‌شدت معتقدیم که این خودپادتن‌ها به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ لطمه می‌زنند. 

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، پادتن‌ها، پروتئین‌های تولیدی سیستم ایمنی‌اند که به بدن برای شناسایی و مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند. خودپادتن‌ها، پادتن‌هایی هستند که اجزای سالم بدن فرد بیمار را با ویروس‌های مهاجم اشتباه می‌گیرند و به آن‌ها حمله می‌کنند.  

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید