امروز: چهارشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 شعبان 1446 | 2025-02-12
کد خبر: 293896 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1398 - 16:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر به دنبال وقوع طوفان “بَری” در ایالت “لوئیزیانا”ی آمریکا، مقامات این کشور نسبت به بارندگی‌های سنگین و چندین گردباد و خطر سیل‌گرفتگی‌های گسترده هشدار داده‌اند. به گزارش صلح خبر، طوفان “بری” که اولین طوفان فصل آتلانتیک محسوب می‌شود، منجر به لغو تمام پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه “نیواورلئان”، بزرگ‌ترین […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

به دنبال وقوع طوفان “بَری” در ایالت “لوئیزیانا”ی آمریکا، مقامات این کشور نسبت به بارندگی‌های سنگین و چندین گردباد و خطر سیل‌گرفتگی‌های گسترده هشدار داده‌اند.

به گزارش صلح خبر، طوفان “بری” که اولین طوفان فصل آتلانتیک محسوب می‌شود، منجر به لغو تمام پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه “نیواورلئان”، بزرگ‌ترین شهر ایالت “لوئیزیانا”، تخیله هزاران نفر از خانه‌هایشان، قطع برق ده‌ها هزار نفر و آماده‌باش تمامی نیروهای امداد و نجات شده است.

خطر سیل‌گرفتگی و هشدارهای مربوط به آن هنوز در تمام ایالت “لوئیزیانا” پا بر جاست. فرماندار این ایالت نیز ضمن هشدار نسبت تشدید این طوفان در امروز (یک‌شنبه) اعلام کرده بارندگی‌ها احتمالا در طول شب بسیار بیشتر از روز خواهد بود.

مرکز ملی طوفان‌های آمریکا اعلام کرده سرعت بادهای این طوفان در شهر “الکساندار” به ۸۵ کیلومتر بر ساعت نیز رسیده و خطر “بری” هم‌چنان بالا است.

هشدارهای مربوط به طوفان “بری” علاوه بر ایالت “لوئیزیانا” در برخی ایالت‌های مجاور از جمله “می‌سی‌سی‌پی” نیز صادر شده است.

طبق برآوردها میزان بارندگی‌ها تاکنون ۲۰ تا ۳۸ سانتی‌متر کاهش یافته است اما سطح رودخانه‌ها و آبراهه‌های ایالت “لوئیزیانا” بسیار بالا بوده و به حد هشدار رسیده است.

سطح رودخانه “می‌سی‌سی‌پی” در حال حاضر به ۵.۲ متری رسیده است و این بدان معناست که تنها کمی تا طغیان فاصله دارد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، طوفان “بری” را می‌توان یادآور طوفان “کاترینا” در “نیواورلئان” در سال ۲۰۰۵ میلادی دانست که مرگبارترین و هزینه‌بارترین طوفان  در تاریخ اخیر ایالات متحده آمریکا بود. این طوفان با شکستن خاکریزهای شهر منجر به سیل‌گرفتگی بیش از ۸۰ درصد از “نیواورلئان”، کشته شدن ۱۸۰۰ نفر و خسارت بیش از ۱۵۰ میلیارد دلاری شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید