امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 337972 |
تاریخ انتشار : 07 بهمن 1398 - 1:32 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر با وجود گسترش آسیب‌های ناشی از سیل در جنوب غربی کشور، هنوز هیچ برآورد مشخصی از میزان خسارت واردشده به تولید صنایع‌دستی اعلام نشده است؛ اگرچه تجربه‌های گذشته نشان می‌دهد که برآورد میزان خسارت واردشده به حوزه صنایع‌دستی صرفاً در بخش تولید ارزیابی می‌شود و بحث تامین مواد اولیه، […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

با وجود گسترش آسیب‌های ناشی از سیل در جنوب غربی کشور، هنوز هیچ برآورد مشخصی از میزان خسارت واردشده به تولید صنایع‌دستی اعلام نشده است؛ اگرچه تجربه‌های گذشته نشان می‌دهد که برآورد میزان خسارت واردشده به حوزه صنایع‌دستی صرفاً در بخش تولید ارزیابی می‌شود و بحث تامین مواد اولیه، آن هم برای هنرمندانی که اغلب در خانه‌هایشان کار می‌کنند، نادیده گرفته می‌شود.

به گزارش صلح خبر، بیش از ۱۰ روز است که استان سیستان و بلوچستان و مردمش با سیل و آسیب‌های ناشی از آن دست به گریبان هستند و در این میان آن دسته از زنان و مردانی که به نوعی معیشتشان با دچار آسیب شده است، بیش از سایرین با مشکل مواجه‌اند. 

سیستان و بلوچستان از جمله استان‌هایی است که بسیاری از زنان روستانشین آن به واسطه تولید صنایع‌دستی و هنرهای سنتی امرار معاش می‌کنند و آسیب‌های وارد شده نه تنها زندگی‌ بلکه وضعیت شغلی آنها را با مشکل مواجه کرده است.

در این میان این نکته را نیز در نظر داشت که آسیب‌های وارد شده به حوزه صنایع دستی فقط در این مقوله خلاصه نمی‌شود و از بین رفتن دام‌ها و گیاهان، لای‌روبی برخی مناظق که خاکشان برای سفال‌گری کاربرد دارد و … باعث می‌شود تا این هنروران و صنعت‌گران در تامین مواد اولیه نیز دچار مشکل شوند؛ موضوعی که اغلب از چشم مسئولین پنهان می‌ماند و اغلب هم در برآورد میزان خسارت‌های واردشده، در نظر گرفته نمی‌شود.

محمد بهروز عیسی زهی – معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان – در گفت‌وگویی با صلح خبر اعلام کرده است که هنوز میزان خسارت‌های وارد شده به حوزه صنایع‌دستی برآورد نشده است؛ اما یکی از دلایل اصلی این موضوع این است که بخش اعظمی از تولیدکنندگان در خانه‌هایشان فعالیت‌ دارند و به همین خاطر هم نمی‌توان به برآورد دقیقی رسید. 

او همچنین اظهار کرد که تاکنون اینچنین اعلام شده است که حداقل بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ خانه‌ای که در آنها صنایع‌دستی تولید می‌شده، دچار آسیب شده است. البته آمارهای دقیق‌تر متعاقبا اعلام خواهد شد.  

انتهای پیام 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید