امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 287529 |
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1398 - 16:19 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر ‌معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور از ارائه طرحی در اجلاس شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه خبر داد که بر اساس آن بازار نقش جهان برای ثبت شدن در فهرست بازارهای جهانی صنایع دستی مورد بازدید نمایندگان این شورا […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

‌معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور از ارائه طرحی در اجلاس شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه خبر داد که بر اساس آن بازار نقش جهان برای ثبت شدن در فهرست بازارهای جهانی صنایع دستی مورد بازدید نمایندگان این شورا قرار خواهد گرفت.

‌به گزارش صلح خبر- معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در اجلاس رؤسای کمیسیون‌های گردشگری شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها که صبح امروز سه شنبه (۲۸ خرداد ماه) در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: شوراهای شهر به عنوان سرمایه اجتماعی و مدافعان حقوق شهروندی نهادی تصمیم‌ساز هستند که در کنار شهرداری‌ها به عنوان رکنی قدیم در اجرا می‌توانند سبب خیر باشند و اتفاقات خوبی را رقم بزنند.

پویا محمودیان ادامه داد: سال ۲۰۱۹ بحث داغ اقتصاد خلاق است و نقش شهرها در این زمینه در حال پر رنگ شدن است. شهر خلاق، شهر سلامت، شهر هوشمند، شهر هنر و…القابی است که امروزه به شهرها داده می‌شود تا جایگاه آنها بیشتر آشکار شود.

وی افزود: قرار نیست ما شهری را از نو خلق کنیم بلکه قرار است از بضاعت‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم. رقبای ما شبانه روز در حال برنامه ریزی برای ربودن گوی سبقت در بحث جذب گردشگر هستند و کار سختی را پیش رو داریم. آنچه اهمیت دارد این است که بتوانیم سه ظرفیت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خود را در کانون توجه دنیا قرار بدهیم.

محمودیان تصریح کرد: خیلی‌ها باور نمی‌کردند که ایران در فهرست شهرهای جهانی رتبه یک را از آن خود کند، اما امروز ۸ شهر و دو روستای کشور ثبت جهانی شده و ما با فاصله بسیاری از چین و هند در آن فهرست قرار داریم. روستای کلپورگان در سیستان و خراشاد در خراسان جنوبی بعد از ثبت نامشان در جهان مقصد تورهای گردشگری شدند و اهالی آن‌ها از بیکاری نجات پیدا کردند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: ۳۱ استان و ۳۱ ظرفیت عظیم در حوزه صنایع دستی داریم و اصفهان از دیرباز این ظرفیت منحصر بفرد را دارا بوده است.

وی با تاکید بر ضرورت همدلی و هم‌افزایی خاطر نشان کرد: امسال و در سال رونق تولید، خیابان نجات‌اللهی تهران به یک گذر صنایع دستی تبدیل شد و همه برای رسیدن به این هدف تلاش کردند چون خوب شدن حال شهر برایشان مهم بود. برای جذب گردشگر باید چنین فضاهایی را ایجاد کنیم تا گردشگر بیاید و زمان طولانی‌تری در شهر و کشور ما بماند.

محمودیان با اشاره به طرح ثبت جهانی بازار نقش جهان گفت: طرحی را در اجلاس اردیبهشت شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه برای ثبت بازارهای صنایع دستی ایران ارائه کردیم و با غاده هیجاوی رئیس شورای آسیا و اقیانوسیه صنایع دستی وارد گفتگو شدیم به همین دلیل بعد از بازار صدرالسلطنه قزوین، بازدید از بازار نقش جهان در دستور کار آن‌ها قرار دارد. می‌خواهیم بضاعت خودمان را به رخ بکشیم چرا که بعد از برند شدن دیده می‌شویم.

وی تاکید کرد: همه مردم باید خود را سفیر افتخاری صنایع دستی بدانند و همه نهادهای مرتبط دست به دست هم بدهند تا با خرج خلاقیت گردشگران را به ایران جذب کنند.

محمودیان، حضور اصفهان در شبکه شهرهای خلاق جهان را فرصتی برای میزبانی از اجلاس شهرهای خلاق در نصف جهان دانست و گفت صنایع دستی، کافه بوتیک‌ها، رویدادهای هنری و گالری‌ها همه و همه می‌توانند جاذبه گردشگری باشند و امید است که در آینده‌ای نه چندان دور شاهد نشست‌های این‌چنینی و مدل‌های مشارکتی بیشتر باشیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید