امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 564048 |
تاریخ انتشار : 20 بهمن 1403 - 19:44 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه صلح خبر، تصاویر منتشر شده در رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها نشان می‌دهد که ده‌ها زندانی در سلول‌های این زندان مخوف در السالوادور در هم می‌لولند. برای زندانیان در «مرکز حبس تروریسم» موسوم به CECOT که یکی از جدیدترین زندان‌های السالوادور است، محکومیت‌هایی بین ۶۰ تا بیش از ۱۰۰۰ هزار سال در نظر گرفته […]

به گزارش پایگاه صلح خبر، تصاویر منتشر شده در رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها نشان می‌دهد که ده‌ها زندانی در سلول‌های این زندان مخوف در السالوادور در هم می‌لولند. برای زندانیان در «مرکز حبس تروریسم» موسوم به CECOT که یکی از جدیدترین زندان‌های السالوادور است، محکومیت‌هایی بین ۶۰ تا بیش از ۱۰۰۰ هزار سال در نظر گرفته شده است.

به گزارش صلح خبر، به نقل از پایگاه خبری میرور، این زندان که ۲ سال قبل ساخته شده است، به عنوان یکی از بزرگترین زندان‌های دنیا با ظرفیتی ۴۰ هزار نفری قابل مقایسه با نیمی از جمعیت کنونی زندان‌های انگلیس است.

اکنون این زندان بزرگ محلی برای حبس هزاران نفر از بدترین و خلافکارترین گانگسترهاست. همچنین گمان می‌رود که در یک بازه زمانی بیش از ۲۰۰ زندانی در نتیجه ازدحام جمعیت در همین زندان جان باختند.

برای ۲۳ و نیم ساعت از روز، مردان در CECOT موظف هستند روی تخته های فلزی بدون تشک که در چهار طبقه هستند، چمباتمه بزنند و فقط اجازه دارند با زمزمه صحبت کنند.

«جهنم روز زمین» را ببینید؛جایی که ترامپ می‌خواهد زندانی‌های آمریکایی را بفرستد+عکس

مطیع‌سازی تنها هدف است

سه وعده غذایی در روز همیشه برنج و لوبیا، ماکارونی و یک تخم مرغ آب پز است. آب آن‌ها توسط نگهبانان جیره بندی می‌شود که توسط همین نگهبان‌ها به زندانیان تحویل داده می‌شود و زندانیان از یک توالت عمومی استفاده می‌کنند. همچنین به زندانیان فقط به دلایل کمی اجازه داده می‌شود از سلول خود بیرون بیایند. دست و پای آن‌ها همیشه با زنجیر بسته شده و سرهایشان به سمت پایین است.

«دیوید جونز» نخستین روزنامه‌نگار انگلیسی است که از CECOT بازدید کرد و تجربه خود را از این بازدید روزنامه دیلی میل در نوشته است: «پس از بازدید از بازداشتگاه ایالات متحده در خلیج گوانتانامو و زندان جزیره روبن که نلسون ماندلا در آن نگهداری می‌شد، سیستم زندانی در CECOT قطعا خشن تر به نظر می‌رسد. تروریست‌هایی که در گوآنتانامو نگهداری می‌شوند حداقل دارای امتیازاتی هستند و می‌توانند تحت برنامه‌های بازپروری قرار بگیرند.»

وی در ادامه نوشت: «زندانیان گوآنتانامو به کتاب‌ها و ابزاری برای نوشتار دسترسی دارند، می‌توانند با یکدیگر تعامل داشته باشند، در هوای تازه ورزش کنند، با اعضای خانواده ارتباط برقرار کنند و مشتاق دیدارهای گاه و بیگاه هستند. اما در CECOT هیچیک از این چیزها مجاز نیست. تنها هدف، مطیع‌سازی است.»

این روزنامه نگار انگلیسی در بخش دیگری از تجربه بازدید خود از این زندان در السالوادور نوشت: «هنگامی که نگهبانان برای انجام یک مداخله اجباری با سلاح‌های خود وارد ‌شدند، زندانیان را مجبور به تخلیه کردند. سپس زندانیان باید در ردیف‌هایی روی زمین به صورت خمیده قرار بگیرند، در حالی که پاهایشان را محکم به دور زندانی‌ای که روبرویشان نشسته، حلقه بزنند و سرشان را به پشت برهنه‌ آن مرد فشار دهند. هرکسی که از این الگو پیروی نکند، مستحق دریافت ضربه باتوم است.»

«جهنم روز زمین» را ببینید؛جایی که ترامپ می‌خواهد زندانی‌های آمریکایی را بفرستد+عکس

اختلافات درباره فرستادن مجرمان به زندان مخوف

تا سال ۲۰۱۵، السالوادور پایتخت قتل جهان بود، با ۱۰۶ قتل به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر از ۶ میلیون جمعیت این کشور؛ نرخی بیش از ۱۰۰ برابر بیشتر از انگلیس. با این حال، این کشور آمریکای مرکزی اکنون یکی از پایین‌ترین نرخ‌های قتل را دارد و نسبت قتل‌های رخ داده در سال جاری کمتر از یک در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر پیش‌بینی می‌شود.

گفته می شود که زندان‌هایی مانند CECOT به هدف خود یعنی مقابله با جرم و جنایت عمل می‌کنند. با این حال، قصد ترامپ برای فرستادن جنایتکاران آمریکایی از همه ملیت‌ها به این زندان باعث اختلاف نظر شده است. با این حال، به نظر می‌رسد که «نایب بوکله» رئیس جمهور السالوادور «با بی سابقه‌ترین، خارق العاده‌ترین و فوق العاده‌ترین توافقنامه مهاجرت در سراسر جهان موافقت کرده است.»

رئیس جمهور آمریکا معتقد است که این اقدام کمک می‌کند که دو کشور قوی‌تر، امن‌تر و بسیار شکوهمندتر شوند اما السالوادور به عنوان کشوری در ساحل پاسیفیک جمعیت ۶ میلیون نفری دارد درحالیکه ایالات متحده ۳۳۴ میلیون نفر جمعیت دارد.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید