امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 416402 |
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1399 - 7:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر سالانه هزاران نفر در کشور در تصادفات رانندگی کشته یا مصدوم می شوند و زندگی بسیاری نیز به صورت غیر مستقیم تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. حوادث رانندگی که در یک سوی آن اشتباهات انسانی و در سوی دیگر ضعف در ایمنی خودروها و جاده‌ها قرار دارد.  مجتبی خالدی در گفت […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

سالانه هزاران نفر در کشور در تصادفات رانندگی کشته یا مصدوم می شوند و زندگی بسیاری نیز به صورت غیر مستقیم تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. حوادث رانندگی که در یک سوی آن اشتباهات انسانی و در سوی دیگر ضعف در ایمنی خودروها و جاده‌ها قرار دارد.

 مجتبی خالدی در گفت وگو با صلح خبر، با تاکید بر لزوم ایمنی راه ها گفت: متاسفانه تصادفات با گاردریل ها بسیار زیاد است و می تواند حادثه ساز باشند. در خصوص تصادفات با گاردریل ها افراد متخصص باید بگویند که چه گاردریل، نیوجرسی و یا چه حائل کننده ای در جاده ها مناسب است. 

وی ادامه داد: به عنوان مثال شاید در کنار جاده هایی که دره بزرگ وجود دارد باید حائل های قوی تری قرار داده شود تا تحت هیچ شرایطی خودرو از آن رد نشده و به پایین پرتاب نشود.

خالدی افزود: در خصوص ایمنی دو سر گاردریل ها هم باید متخصصان بررسی انجام دهند، چرا که برخی از این ها بسیار تیز است و باید مهار شود. 

سخنگوی سازمان اورژانس با بیان اینکه در ایمنی ترافیک، هم به دنبال ایمنی جاده و هم خودرو هستیم، اظهار کرد: ما همواره میگوییم که جاده ها باید بخشنده باشند، یعنی اگر به هر دلیلی راننده مرتکب اشتباهی شد، اشتباه اول و آخرش نباشد. 

وی گفت: افرادی که در خصوص ایمنی خودروها تصمیم گیرنده هستند باید درباره ایمنی و ایربک ها توجه کنند و استانداردهای خودرو را افزایش دهند تا اگر فردی دچار حادثه شد منجر به مرگ نشود. 

خالدی افزود: در دنیا خودروهایی وجود دارد که اگر شما قصد داشته باشی به یک کوه یا مانع برخورد کنی هم نمیتوانی چرا که خودرو شما را به مسیر بازمی‌گرداند. 

وی بیان اینکه علاوه بر خودروی بخشنده،  جاده بخشنده هم مهم است به یک مورد تصادف رخ داده در غرب پایتخت اشاره کرد و ادامه داد: خودروی فردی ته دره افتاده بود، پس از آنکه فرد را از دره خارج کرده بودند برای برداشتن مدارکش به محل بازگشته بود که بار دیگر به دره سقوط کرده بود، نکته آن این است که جاده ها بخشنده نیستند، شیب های آنچنانی و پیچ آنچنانی که نمونه عینی آن حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات بود.

خالدی گفت: در بسیاری از موارد حتی برخورد خودرو با شتر را در قسمت های جنوب شرقی کشور شاهد هستیم، شاید باید دو طرف جاده را فنس بکشند چرا که خطرش بسیار زیاد است. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید