امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 252542 |
تاریخ انتشار : 07 بهمن 1397 - 11:30 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از طراحی و ساخت «وسیله جابجایی ایمن و آسان بیمار» (از برانکارد به تخت و برعکس) در این دانشگاه و ثبت آن در مراجع معتبر خارجی و بین‌المللی خبر داد. به گزارش صلح خبر، دکتر علیرضا چوبینه […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مدیر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از طراحی و ساخت «وسیله جابجایی ایمن و آسان بیمار» (از برانکارد به تخت و برعکس) در این دانشگاه و ثبت آن در مراجع معتبر خارجی و بین‌المللی خبر داد.

به گزارش صلح خبر، دکتر علیرضا چوبینه با اعلام این خبر گفت: این وسیله که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به سرپرستی دکتر افشین امینی، عضو هیأت علمی گروه بیهوشی دانشگاه و با همکاری مهندس عزیزالله وکیلی از کارکنان بیمارستان شهید دکتر چمران طراحی و ساخته شده است، به صورت اختراع در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا و سیستم ثبت بین‌المللی اختراعات (PCT) ثبت شده و هم‌اکنون در مرحله تجاری‌سازی است.

دکتر امینی، مجری طرح نیز با توضیح بیشتر اهمیت این اختراع یکی از مسائل موجود در حوزه درمان را انتقال بیمار به‌ویژه بیمار تازه به هوش آمده در اتاق عمل از تخت به برانکارد و یا برعکس عنوان کرد و گفت: در حال حاضر، چهار نفر از کادر پزشکی باید بیمار را بلند کرده و روی برانکارد گذاشته و جابجا کنند، برای حل این مشکل دستگاه‌های خاصی تا کنون اختراع شده‌اند که بیشتر گران‌قیمت، حجیم و پیچیده بوده و نیازمند آموزش به کارکنان است و دارای تکنولوژی پیچیده هستند. در عین حال، لازم است پارچه زیر بیمار با زیرانداز مخصوص دستگاه تعویض شود.

وی، سادگی، قابلیت حمل، زیبایی، عدم نیاز به زیرانداز خاص، قابلیت استفاده در تمام بخش‌های بیمارستانی و آمبولانس‌ها، قابلیت استفاده برای معلولان و سالمندان در منزل، ارزان بودن آن نسبت به نمونه‌های دیگر، استفاده از قوانین فیزیکی ساده در ساخت آن و قابلیت جابجایی بیماران با بیش از ۲۰۰ کیلوگرم وزن را از جمله مزایای این وسیله دانست و تصریح کرد: البته کاربرد این وسیله نه تنها در حفظ و ارتقای ایمنی بیمار مؤثر است، بلکه در پیشگیری از آسیب‌های اسکلتی – عضلانی به‌ویژه کمردرد در کادر پزشکی که مسئول جابجایی و انتقال بیمار نیز هستند، بسیار مفید و مؤثر است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید