امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 378019 |
تاریخ انتشار : 16 مرداد 1399 - 5:40 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر ونزوئلا پس از این که آخرین شرکتی که همچنان سرگرم حفاری نفت در این کشور بود آخرین دکل حفاری فعال را متوقف کرد، دیگر دکل حفاری فعال ندارد. به گزارش صلح خبر، طبق آمار ماهانه شرکت خدمات میدان نفتی بیکرهیوز، ونزوئلا تا ژوئن سال ۲۰۲۰ یک دکل حفاری فعال […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

ونزوئلا پس از این که آخرین شرکتی که همچنان سرگرم حفاری نفت در این کشور بود آخرین دکل حفاری فعال را متوقف کرد، دیگر دکل حفاری فعال ندارد.

به گزارش صلح خبر، طبق آمار ماهانه شرکت خدمات میدان نفتی بیکرهیوز، ونزوئلا تا ژوئن سال ۲۰۲۰ یک دکل حفاری فعال داشت.

پس از این که ابرغول آمریکایی شورون فعالیتهای نفتی خود در ونزوئلا را به دلیل تحریمهای آمریکا معلق کرد، شرکت “نابورز اینداستریز” که پیمانکار شورون بود، فعالیت خود را متوقف کرد.

شرکت شورون در سه ماهه دوم ضرر و زیان ۲.۶ میلیارد دلار را به دلیل سرمایه گذاری خود در ونزوئلا متحمل شد. ابهامات پیرامون فضای فعالیت و دورنمای کلی بازار نفت، باعث شد این ابرغول آمریکایی بزرگترین ضرر مالی در سه دهه گذشته را تجربه کند.

تونی پتریو، رییس و مدیرعامل نابورز گفت: در ونزوئلا خروج آخرین مشتری اصلی ما باعث شد فعالیتمان را متوقف کنیم.

راس دالن، موسسه بانک سرمایه گذاری کاراکاس کپیتال به روزنامه هیوستون کرونیکل گفت: اکنون که نابور دکل حفاری فعال خود را تعطیل کرده است، ونزوئلا هیچ دکل حفاری نفتی ندارد.

این اتفاق به معنای بازگشت ونزوئلا به یک قرن عقبتر و پیش از سال ۱۹۱۴ است که نخستین چاه نفت ونزوئلا حفاری شد.

تولید نفت ونزوئلا سالیان متمادی است که دچار سقوط آزاد شده اما تحریمهای آمریکا علیه صنعت و صادرات نفت ونزوئلا، کمبود نقدینگی و پاندمی ویروس کرونا تیر خلاص را به صنعت این کشور زدند.

صنعت نفت ونزوئلا حتی پیش از سقوط قیمت نفت و شیوع ویروس کرونا به دلیل تحریمهای سخت گیرانه آمریکا که با هدف سرنگونی دولت نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا اعمال شدند در حال فروپاشی بود. درآمد نفتی تنها منبع ارزآوری مادورو بود و آمریکا به دنبال آن بوده تا حد امکان مانع تجارت نفت ونزوئلا شود.

بعلاوه، شرکت نفتی دولتی PDVSA به شدت دچار کمبود منابع مالی بوده و سالها در تعمیرات و نگهداری تاسیسات و پالایشگاهها سرمایه گذاری نکرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، تولید نفت شرکت PDVSA در ژوئن ۳۲ درصد کاهش پیدا کرد و تولید ونزوئلا در ژوییه به پایینترین حد در ۷۵ سال اخیر رسید و تنها ۳۷۴ هزار بشکه در روز بود در حالی که ونزوئلا صاحب بزرگترین ذخایر نفت قطعی جهان است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید