امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 309691 |
تاریخ انتشار : 29 شهریور 1398 - 14:04 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر سه پالایشگاه دولتی چین انتظار دارند در سه ماهه چهارم امسال نفت عربستان سعودی را با تاخیر دریافت کنند زیرا برنامه بارگیری بخشی از نفت قرارداد اکتبر به دلیل مختل شدن تولید این کشور عقب افتاده است. به گزارش صلح خبر، یک پالایشگاه تحت اداره شرکت پتروچاینا در جنوب […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

سه پالایشگاه دولتی چین انتظار دارند در سه ماهه چهارم امسال نفت عربستان سعودی را با تاخیر دریافت کنند زیرا برنامه بارگیری بخشی از نفت قرارداد اکتبر به دلیل مختل شدن تولید این کشور عقب افتاده است.

به گزارش صلح خبر، یک پالایشگاه تحت اداره شرکت پتروچاینا در جنوب چین اعلام کرد قرار است نفت عرب مدیوم و عرب لایت را اواخر اکتبر در یک نفتکش VLCC تحویل بگیرد. با این حال به گفته یک منبع آگاه در این شرکت، آرامکوی سعودی اخیرا به این پالایشگاه اطلاع داده که تحویل نفت قرارداد اکتبر یک هفته به تاخیر خواهد افتاد.

این پالایشگاه معمولا یک محموله نفتکش VLCC یا معادل حدود دو میلیون بشکه نفت خام را هر ماه از عربستان سعودی تحویل می‌گیرد.

یک پالایشگاه دولتی واقع در شمال چین نیز اعلام کرد بارگیری نفت فوق سبک عربستان به مدت یک یا دو هفته به تاخیر افتاده است. این پالایشگاه قرار بود یک میلیون بشکه نفت ترش سبک عربستان سعودی را در نیمه دوم اکتبر بارگیری کند.

همچنین یک پالایشگاه دیگر متعلق به شرکت سینوپک از آرامکو اطلاعیه‌ای مبنی بر عدم امکان دریافت نفت فوق سبک دریافت کرده و به جای نفت سبک قرارداد ماهانه، نفت سنگین عرب را برای بارگیری در سپتامبر دریافت خواهد کرد. بعلاوه به جای نفت فوق سبک که قرار بود در اکتبر بارگیری کند، نفت عرب مدیوم دریافت می‌کند.

یک منبع آگاه در سینوپک گفت: گریدهای نفتی عرب مدیوم و عرب هوی عربستان سعودی جایگزین گریدهای نفت سبک و فوق سبک خواهند شد اما این مسئله به نیازهای پالایشگاه بستگی دارد.

به گفته فعالان بازار، عربستان سعودی پس از حملاتی که به تاسیسات نفتی این کشور صورت گرفت و نیمی از تولید نفت را متوقف کرد، تلاش برای احیای تولید کامل خود را بالا برده اما برخی از مشتریان آسیایی این کشور در کوتاه مدت با کمبود عرضه نفت عربستان مواجه خواهند شد.

یکی از معامله‌گران سینوپک گفت: پالایشگاه‌های آسیایی متعدد انتظار دارند برنامه بارگیری نفت عربستان سعودی با تاخیر همراه شود اما در حجم نفت دریافتی تغییری وجود نخواهد داشت.

در این بین، تاکاشی تسوکیوکا، رییس انجمن نفت ژاپن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: پالایشگاه‌های ژاپنی نفت قراردادی عربستان سعودی برای بارگیری در اکتبر را با وجود حملات اخیر به تاسیسات این کشور به طور کامل دریافت خواهند کرد. وی همچنین به تماس مدیر واحد آرامکو در ژاپن اشاره کرد و گفت: وی اطمینان داده است که آرامکوی سعودی حجم نفت قرارداد اکتبر پالایشگاه‌های ژاپنی را تامین خواهد کرد.

مقامات وزارت نفت هند نیز اعلام کردند پالایشگاه‌های دولتی هند مانند ایندین اویل، بهارات پترولیوم و شرکت پالایش و پتروشیمی مانگالور، نفت قرارداد اکتبر عربستان سعودی را بدون اختلال دریافت خواهند کرد.

بر اساس گزارش پلاتس، شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی روز سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد بیش از نیمی از تولید ۵.۷ میلیون بشکه در روز که در نتیجه حملات به تاسیسات نفتی متوقف شده بود را احیا کردیم و پیش‌بینی کرد ظرفیت تولید نفت تا پایان سپتامبر به ۱۱ میلیون بشکه در روز و تا پایان نوامبر به ۱۲ میلیون بشکه در روز احیا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید