امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 373354 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1399 - 1:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک کارشناس مسائل شبه قاره با بیان اینکه جامعه افغانستان از نظر توسعه سیاسی رشد قابل ملاحظه ای کرده و گروه های جامعه مدنی در این کشور فعال هستند گفت: جامعه مدنی افغانستان از جمله زنان نگرانی هایی در ارتباط با توافق دولت با طالبان دارد و در همین […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک کارشناس مسائل شبه قاره با بیان اینکه جامعه افغانستان از نظر توسعه سیاسی رشد قابل ملاحظه ای کرده و گروه های جامعه مدنی در این کشور فعال هستند گفت: جامعه مدنی افغانستان از جمله زنان نگرانی هایی در ارتباط با توافق دولت با طالبان دارد و در همین چهارچوب تاکید دارند که دولت نباید به طالبان باج دهد.

نوذر شفیعی در مصاحبه با صلح خبر در پاسخ به این سوال که چرا عده ای از مردم افغانستان در شبکه های اجتماعی اقدام به انتشار هشتگ به طالبان باج ندهید کرده اند و علت نگرانی آنها چیست؟ تصریح کرد: به نظر می رسد انتشار این هشتگ توسط دو گروه در افغانستان پیگیری می شود. گروه اول جامعه مدنی افغانستان است. چرا که آنها نگران برخی از بندهای توافق طالبان با آمریکا هستند. در یکی از این بندهای توافق نامه به پیشنهاد طالبان موضوع بازنگری در قانون اساسی افغانستان مطرح شده و جامعه مدنی افغانستان نگران این است که اگر بخواهد در قانون اساسی این کشور بازنگری صورت بگیرد محدودیت های جدی برای زنان، جامعه مدنی و نیروهای روشنفکر افغانستانی به وجود آید.

وی ادامه داد: لذا مخاطب این هشتگ دولت افغانستان است که در جریان مذاکره با طالبان به آنها باج ندهند.

وی افزود: گروه دوم کسانی هستند که معتقدند اگر طالبان به قدرت برسد ممکن است محدودیت هایی از نظر سیاسی برای آنها ایجاد شود. طالبان در داخل دولت افغانستان و جامعه این کشور رقبایی دارد. آنها معتقدند که دست طالبان به خون مردم افغانستان آغشته است و باعث ایجاد درگیری در این کشور شده بنابراین نباید به نیرویی که این همه قتل و خونریزی انجام داده و اکنون از سر انفعال وارد مذاکره شده باجی داده شود.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که به نظرش این اقدامات در فضای مجازی چقدر می تواند موثر باشد، گفت: بر خلاف تصور منفی که ممکن است وجود داشته باشد باید به این موضوع دقت داشت که سطح توسعه سیاسی در افغانستان در طی این سال ها رشد قابل ملاحظه ای کرده است. جامعه مدنی در افغانستان فعال و بسیار تاثیرگذار است و قطعا این هشتگ ها و دیدگاه ها مورد توجه دولت افغانستان و همچنین آمریکایی ها قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید