در شهریورماه سال جاری بود که هیئت وزنهبرداری استان فارس به انتخاب فدراسیون به عنوان هیئت برتر کشور در سال 1401 معرفی شد. رئیس این هیئت در گفتوگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر در خصوص چگونگی رقم خوردن این موفقیت، چشمانداز پیش روی هیئت، وضعیت زیرساختها و امکانات و اهداف کلان وزنهبرداری استان، صحبتهایی انجام داده است.
آرش حبیبی گفت: برای انتخاب هیئتهای برتر کشور، فدراسیون 90 آیتم مختلف را در نظر گرفته بود که مهمترین آنها عبارت بودند از برگزاری مسابقات متعدد استانی، میزبانی مسابقات قهرمانی کشور، میزبانی اردوهای تیمهای ملی، میزان حضور ورزشکاران در اردوهای تیم ملی، کسب مدالهای بینالمللی، آسیایی و جهانی توسط ورزشکاران استان، برگزاری کلاسهای آموزشی و برگزاری طرحهای استعدادیابی.
وی افزود : با وجود اینکه ما شش ماهه اول سال گذشته را از دست داده بودیم و فقط در 6 ماهه دوم، کار را در دست گرفتیم، اما توانستیم نظر مساعد فدراسیون را جلب کنیم البته ما به این رتبه راضی نیستیم و با برنامههایی که در هیئت و کمیتههای زیرمجموعه تدوین شده، میخواهیم در سال جاری برترین جایگاه کشور را به فارس اختصاص دهیم.
حبیبی در خصوص هدف اصلی هیئت وزنهبرداری استان گفت: هدف همیشگی ما، قرار گرفتن ورزشکاران فارس روی سکوهای المپیک است. از روز اول هم این را گفتم که شعار هم نیست، بلکه به عنوان یک چشمانداز، این مسیر را برای هیئت طراحی کردهایم. تا زمانی که ما ورزشکار و وزنهبرداری از فارس، روی سکوی المپیک نبینیم، هیچکاری انجام ندادهایم، چون پتانسیل این کار را چه در بخش آقایان و چه در بخش بانوان، داریم. امیدواریم که در المپیک 2024 یا نهایتا 2028 چه ما باشیم و چه نباشیم، این اتفاق رخ خواهد داد. ریلگذاری مناسبی صورت گرفته و شاهد درخشش و مدال آوری نوجوانان و جوانان امروزمان، در المپیکهای بعدی خواهیم بود.
متولی وزنه برداری استان فارس با اظهار اینکه در کنار هدف قهرمانپروری، برگزاری کلاسهای آموزشی، برگزاری مسابقات و رویدادهای مختلف ورزشی در سطح استان، استعدادیابی و کارهای فرهنگی به طور مداوم انجام و دنبال میشود، افزود: مواردی که نیاز است به لحاظ زیرساختی برای وزنهبرداری دنبال کنیم را جزو اهم مواردی قرار دادهایم که در هیئت باید دنبال و پیگیری شود.
حبیبی با بیان اینکه شهرستانهای فارس باید دارای فضای تخصصی شوند، افزود: عمدهترین مشکلات و موانع ما، کمبود زیرساختها و سرانه فضای تخصصی برای وزنهبرداری است. شیراز به عنوان مرکز استان و همچنین چند شهرستان دیگر، پتانسیل بالایی در این رشته دارند اما فضای بسیار محدودی دارند. برخی شهرستانها هم اصلا فضایی تخصصی برای وزنهبرداری ندارند.
وی اظهار کرد: با رایزنیهایی که با ادارات ورزش شهرستانها انجام شده، بحث کمبودها را مطرح کردهایم تا اگر مقدور باشد، این فضاها به بچههای وزنهبرداری اختصاص یابد. فضایی بین 150 یا 200 متر مربع برای راهاندازی هیئت یک شهرستان کافی است. از نمایندگان مجلس هم میخواهیم که در برنامههایی که به عنوان بخش عمرانی ورزشی در شهرستانهایشان دنبال میکنند، فضایی را برای وزنهبرداری در نظر بگیرند. ما این قول را به این عزیزان میدهیم که اگر فضایی در اختیار این رشته قرار گیرد، آن را تجهیز خواهیم کرد تا بتوانیم در تمامی شهرستانهایی که پتانسیل بالایی دارند، استفاده کافی و وافی را ببریم.
حبیبی با بیان اینکه در کنار کمبود سرانه ورزشی، بحث کمبود امکانات و تجهیزات را هم باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: ما سعی کردهایم بتوانیم گوشهای از این کمبودها را با تولیدات داخلی جبران کنیم اما استانداردترین هالترها و صفحات، متعلق به برندهایی هستند که قیمت بسیار بالایی دارند. کیفیت این تجهیزات، کاملاً در نوع اجرای حرکت از سوی ورزشکاران مؤثر است و امیدواریم با حمایتهای فدراسیون، تجهیزات با کیفیتی را برای ورزشکارانمان تهیه کنیم.
رئیس هیئت وزنهبرداری استان فارس ادامه داد: الحق والانصاف آقای انوشیروانی از زمان حضور در مسند ریاست فدراسیون تمام هم و غم خود را روی مشکلات وزنهبرداری گذاشته و هم اداره ورزش استان، تا حد ممکن مشکلاتی که توسط ما انعکاس داده شده را رفع کردهاند. امیدوارم تا پایان دوران مسئولیتم در این هیئت، بتوانیم بخش زیادی از مشکلات ورزشکاران را حل کنیم.
انتهای پیام