امروز: جمعه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 12 ذو القعدة 1446 | 2025-05-09
کد خبر: 317176 |
تاریخ انتشار : 01 آبان 1398 - 17:37 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر سرپرست بهزیستی بوشهر گفت: سن ۳ تا ۶ سال بهترین طیف سنی تشخیص بیماری تنبلی چشم کودکان است و این بیماری در سطوح مختلف می‌تواند قابل تشخیص و درمان باشد که با شناسایی و ارجاع به مراکز درمانی و مداخلات جراحی امکان بهبودی را برای بیمار امکان‌پذیر می‌کند. به […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

سرپرست بهزیستی بوشهر گفت: سن ۳ تا ۶ سال بهترین طیف سنی تشخیص بیماری تنبلی چشم کودکان است و این بیماری در سطوح مختلف می‌تواند قابل تشخیص و درمان باشد که با شناسایی و ارجاع به مراکز درمانی و مداخلات جراحی امکان بهبودی را برای بیمار امکان‌پذیر می‌کند.

به گزارش صلح خبر، علیرضا حاجیونی در آیین افتتاح برنامه پیشگیری از تنبلی چشم کودکان ۳ تا ۶ سال در بوشهر عنوان کرد: استان بوشهر برای بیست و چهارمین سال، همزمان با بهزیستی کشور برنامه تنبلی چشم را اجرا می‌کند.

وی افزود: در سطح استان ۱۳۰ پایگاه سنجش بینایی وجود دارد که ۱۰ پایگاه دائمی که هر شهرستان دارای یک پایگاه و ۱۲۰ غیر دائمی در کل استان است و والدین عزیز می‌توانند جهت تشخیص تنبلی چشم کودکان خود به این مراکز مراجعه کنند.

سرپرست بهزیستی استان بوشهر اعلام نمود: این پایگاه‌های فعال و دائمی در مهدهای کودک و مراکز بهداشت و درمانی مستقر هستند، و انتظار می رود امسال ۷۰ هزار نفر از کودکان تحت پوشش برنامه غربالگری قرار گیرد.

حاجیونی سن ۳ تا ۶ سال را بهترین طیف سنی تشخیص بیماری تنبلی چشم کودکان دانست و گفت: قطعاً عوارض بیماری تنبلی چشم در سنین بالا خود را نشان می‌دهد و این بیماری در سن ۳ تا ۶ سال برای خانواده‌ها قابل تشخیص نیست.

وی تصریح کرد: این بیماری در سطوح مختلف می تواند قابل تشخیص و درمان باشد که با شناسایی و ارجاع به مراکز درمانی و مداخلات جراحی امکان بهبودی را برای بیمار امکان پذیر  می‌کند.

سرپرست بهزیستی بوشهر ضمن تاکید به خانواده ها بر جدی گرفتن این برنامه اظهار کرد: علائم تنبلی چشم در این سنین برای خانواده ها قابل تشخیص نیست و راحت ترین مسیر برای شناسایی و تشخیص این بیماری مراجعه به این پایگاه‌ها و مراکز است و از والدین عزیز خواستاریم تا این امکان فراهم است از این برنامه استفاده لازم را ببرند.

پرداخت کمک هزینه عمل جراحی چشم و عینک

معاون امور توسعه پیشگیری استان بوشهر عنوان کرد: در سال ۹۷ تعداد ۳۸ هزار و ۱۲۸ کودک در سطح استان غربال و از این تعداد، یک هزار و ۳۲۷ کودک به عنوان بیمار شناسایی شد.

محمد غلامی ادامه داد: در سال گذشته با ارجاع ۹۱۷ کودک به اپتومتریست، تعداد ۱۷۵ نفر آمبلیوپ تشخیص داده شد.

وی تاکید کرد: در سال گذشته مبلغ ۳۰ میلیون تومان کمک هزینه عینک برای کودکانی که خانواده‌های آنان کم درآمد بوده اختصاص داده شده است.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی بوشهر گفت: در برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته بالغ بر هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به عنوان کمک هزینه عمل جراحی چشم به خانواده‌های کودکان مذکور پرداخت شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید