امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 290540 |
تاریخ انتشار : 09 تیر 1398 - 17:43 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر درهای یک هرم خشتی حدودا ۴۰۰۰ ساله مصری برای اولین بار به روی علاقه‌مندان گشوده می‌شود. به گزارش صلح خبر و به نقل از ای بی سی نیوز، بازدید از این هرم خشتی که با عنوان هرم «اللاهون »‌ شناخته می‌شود از همین هفته آغاز خواهد شد. این هرم […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

درهای یک هرم خشتی حدودا ۴۰۰۰ ساله مصری برای اولین بار به روی علاقه‌مندان گشوده می‌شود.

به گزارش صلح خبر و به نقل از ای بی سی نیوز، بازدید از این هرم خشتی که با عنوان هرم «اللاهون »‌ شناخته می‌شود از همین هفته آغاز خواهد شد.

این هرم برای اولین بار در سال ۱۸۸۹ توسط «ویلیام پتری» باستان‌شناس بریتانیایی در «فیوم» شهری درجنوب غربی «قاهره» ‌کشف شد. در سال ۲۰۰۹، باستان‌شناسان انباری از مومیایی‌ در تابوت‌های چوبی رنگین و نقاشی‌شده در این مکان کشف کردند.

 به گفته‌ی مقامات مصری، این هرم کمتر شناخته شده پس از پایان مراحل بازسازی و ترمیم گسترده آماده افتتاح شده است.

«مصطفی وزیری» دبیرکل شورای عالی آثار باستانی مصر گفت : «بازسازی این هرم شامل خارج کردن آثار مخروبه‌ داخل دالان‌ها و پلکان‌های چوبی و نصب دوباره سنگ‌های فروریخته دالان‌ها و ترمیم کف پوش سنگی این هرم می‌شود.»

این هرم در دوران حکومت فرعون «سنوسرت دوم» (دودمان دوازدهم مصر باستان) که از سال ۱۸۹۷ تا ۱۹۷۸ پیش از میلاد بر مصر فرمانروایی می‌کرد،‌ ساخته شد.

ورودی هرم  «‌اللاهون‌»  در سمت جنوبی هرم قرار دارد، این درحالی است که به گفته «وزیری» ورودی اغلب اهرام مصری در بخش شمالی ساخته می شوند. چرا که مصریان باستان معتقدند بودند روح تنها از سمت شمال و به کمک حرکت ستارگان می‌تواند به بدن بازگردد.

 در بخش جنوبی این هرم  نیز تعدادی اثر باستانی مربوط به دوران پادشاهیی میانه مصر کشف شده است.

انتهای پیام  

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید