امروز: جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 29 ربيع ثاني 1446 | 2024-11-01
کد خبر: 205878 |
تاریخ انتشار : 21 آبان 1396 - 16:51 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر این میوه راز جلوگیری از بیماری‌های قلبی و بیماری‌های دیگر است برکنار از خوشمزگی، خرما خواص مفیدی به ویژه برای سلامتی قلبی دارد. انواع مختلف خرما، یک ماده غذایی بسیار مفید برای اندام‌های بدن و به ویژه برای قلب است. به گزارش عصرخبر به نقل از سایت «Daily Health […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

این میوه راز جلوگیری از بیماری‌های قلبی و بیماری‌های دیگر است

برکنار از خوشمزگی، خرما خواص مفیدی به ویژه برای سلامتی قلبی دارد. انواع مختلف خرما، یک ماده غذایی بسیار مفید برای اندام‌های بدن و به ویژه برای قلب است.

به گزارش عصرخبر به نقل از سایت «Daily Health Post»، تحقیقات بسیاری که در سراسر جهان در باره خواص خرما انجام شده، نتایج حیرت‌آوری از خواص این ماده غذایی برای سلامتی انسان را نشان می‌دهد.

۱- جلوگیری از سختی رگ‌ها

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه خرما از سخت شدن رگ‌ها جلوگیری می‌کند که علت اصلی سکته قلبی است. سخت شدن رگ‌ها در اثر بالا بودن کلسترول بد در بدن بوجود می‌آید. در مقاله‌ای که در مجله «کشاورزی و شیمی غذایی» منتشر شده مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما برای مدت ۴ هفته باعث کاهش تیروگلیسیریدها در بدن به میزان ۱۵ درصد و اکسیده شدن چربی در خون را به میزان ۳۳ درصد می‌شود و همه ‌این‌ها بدون بالا رفتن قند خون صورت می‌گیرد.

۲- کاهش فشار خون

تحقیق دانشگاه هاروارد آمریکا نشان می‌دهد که خرما یک ماده غذایی کاهش دهنده فشار خون است. این تحقیق به افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند توصیه می‌کند که در هفته ۲۲۰ گرم خرما مصرف کنند تا فشار خون آنها کاهش یابد.

۳- جلوگیری از سکته قلبی

خرما یک منبع خوب برای پتاسیم است که ماده‌ای مهم در سلامتی قلب می‌باشد. کارشناسان تغذیه می‌گویند مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما ۲۰ درصد پتاسیم مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند. یک تحقیق دیگر نشان می‌دهد زنانی که روزانه ۳۲۰۰ میلیگرم پتاسیم مصرف می‌کنند ۲۱ درصد کمتر در معرض حمله قلبی قرار می‌گیرند.

این میوه راز جلوگیری از بیماری‌های قلبی و بیماری‌های دیگر است

۴- جلوگیری از کم خونی

خرما سرشار از آهن است و ماده اصلی در هموگلبین خون است. کمبود آهن در بدن باعث کم خونی می‌شود و به همین دلیل خوردن روزانه خرما مقدار لازم آهن را به بدن می‌رساند و از کم خونی به ویژه در کودکان و زنان باردار جلوگیری می‌کند. ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۹/۰ میلیگرم آهن است.

۵- ضد یبوست

خرما در تنظیم دستگاه گوارش بسیار موثر است و پتاسیم و فیبر آن برای درمان یبوست و تنظیم دستگاه گوارش لازم می‌باشد.

۶- درمان و جلوگیری از زخم معده

از خرما، به دلیل خاصیت تنظیم کننده دستگاه گوارش، از قرن‌ها پیش برای درمان زخم معده استفاده می‌شده است. تحقیقی که در سال ۲۰۰۵ انجام شده نشان می‌دهد که خرما التهاب حاصل از زخم معده را کاهش می‌دهد و این تحقیق همچنین ثابت می‌کند که خوردن خرما برای درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو می‌باشد.

۷- تسهیل زایمان

تحقیقی که در مجله بیماری‌های زنان و زایمان در سال ۲۰۱۱ منتشر شده نشان می‌دهد که زنان بارداری که برای ۴ هفته روزانه ۶ خرما می‌خورند درد کمتر و زایمان راحت‌تری نسبت به زنانی که خرما نخورده‌اند دارند.

۸- جلوگیری از سرطان

خرما از نظر منیزیوم غنی است و این ماده باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود. منیزیوم التهاب را در بدن کاهش می‌دهد. التهاب دلیل اصلی بسیاری از بیماری‌ها و از جمله انواع سرطان است. خرما دارای انتی‌اکسیدانت‌هاست که با رادیکال‌های آزاد می‌جنگند. در تحقیقی که در مجله بریتانیایی تغذیه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده خوردن خرما از امکان ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش می‌دهد. در حال حاضر تحقیقات زیادی در مورد اثر خرما در جلوگیری از انواع سرطان در دست انجام است.

۹- افزایش باروری مردان

در تحقیقی که در مجله علوم بیولوژیک پاکستان در سال ۲۰۱۵ منتشر شد خوردن ۱۲۰ گرم خرما در روز برای مدت ۲ ماه می‌تواند به بهبود باروری در مردان کمک کند.

۱۰- افزایش انرژی بدن و مغز

خرما سرشار از قند‌های ساده همچون گلوکز، فروکتوز و ساکاروز است و به همین دلیل یک ماده انرژی‌زای سریع برای بدن می‌باشد. کارشناسان تغذیه به ورزشکاران توصیه می‌کنند ۲ وعده خرما قبل و بعد از تمرین‌ها داشته باشند تا انرژی لازم تامین شود. خرما به مغز انرژی لازم برای تقویت حافظه و تمرکز را می‌دهد و به همین دلیل خرما را به رژیم غذایی کودکان و سالخوردگان اضافه می‌کنند تا در مورد این گروه اخیر از خطر ابتلا به الزایمر جلوگیری شود.

منبع : asriran

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید