به گزارش صلح خبر، کتاب داستانی «از خیرم بگذر!» در ۱۳۸ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۷ هزار تومان توسط نشر اختران منتشر شده است.
نوشته پشتجلد کتاب: چشمم دراومد انقدر حواسم موند پیش تو. حالا لباتو ورچین. تو میترسی یه آبی به سر و روت بزنی؟ بیا این صابون… ببین چه لیز میخوره… برش دار… اینجا دلاک نمیاد من و تو رو لیف بزنه و چرکهامون رو لوله کنه… باید خودمون خودمون رو بساییم. زود باش باید بریم… بوی پِهِن گرفتیم. بوی انگل… بوی اون بالکن پر سگ… بوی خاطرات یوناتان. بوی سفال و شیرونی و جنگل و لونه کلاغ گرفتیم… به خدا هر چی دم دستمون بود رفته زیر ناخنهامون… هزار تا میکروب گرفتیم… الان از زیر ناخنای من یه هزارپا میاد بیرون، حالا ببین. اگه درش نیاوردم. وقتی میخندی خیالم تخت میشه… چی؟ بلند بگو…
چرا این سوال رو پرسیدی؟ کاش یه سوال بهتر میپرسیدی… مثلا راجعبه خودم میپرسیدی. نه که نمیگم… من نمیدونم تو چی دلت میخواد بدونی، برای چی رازمو بهت بگم؟ که بعدا بری همه جا جارش بزنی، بین همه پخشش کنی؟ بیای وسط حموم همین جا، دهنتو باز کنی بگی… برای چی بگم؟ خودت باید بفهمی. نه اینکه بخوام بهت سرکوفت بزنم اما هوشم بد چیزی نیست. من بگم فایده نداره. اصلا ببین… منو باش… هیچوقت نخواه که یهو از کسی سوال کنی، چون اینجوری یعنی نمیخوای بری تو کنه قضیه… کنجکاو نیستی میخوای راحت فضولیت برطرف شه… یه کم دقیق شو!
همچنین کتاب «هنر ظریفِ به هیچ نشمردن» با عنوان فرعی «رویکرد نامتعارف برای خوب زیستن» نوشته مارک منسون با ترجمه نریمان افشاری در ۱۹۱ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۲۳ هزار تومان توسط نشر یادشده منتشر شده است.
نوشته پشت جلد کتاب: این کتاب بیهودگی و مضرات همه این آموزههای متاخر «مثبت باش تا خوشبخت و موفق و خاص باشی» را برایمان برملا میکند. پرده از همه اجبارهای دروغینی برمیدارد که جامعه رقابتی بر ما تحمیل میکند تا ما را وارد بازی فریبکارانه «بیشتر و بیشترِ» خودش بکند: بیشتر داشته باش، بیشتر بخواه، بیشتر بخر، بیشتر ببر و …» و در عوض از ما میخواهد نقصها و محدودیتهایمان را در مقام انسان بشناسیم و آن را انکار نکنیم. وقتی نقصها، ترسها و تردیدهایمان را به منزله انسان بشناسیم و بپذیریم، از انکار و فرار و اجتناب دست میکشیم و آماده میشویم که با حقایق دردناک رودررو شویم؛ و آنگاه است که میتوانیم پا در راه بگذاریم و به دنبال شهامت، صداقت، مسئولیتپذیری، ایستادگی و همه خصایصی باشیم که در این دنیای آشفته سراسر مجاز امروز میتواند حقیقت انسانی را به ما بازگرداند.
به هیچ نشمردن مطلقا معادل بیتفاوتی نیست، بلکه به معنای آن است که در راستای چیزی که حقیقتا برایمان ارزشمند است سختیها و بدگوییها و دشمنیها و بدخواهیها و تمسخر آدمکها را به هیچ نشمریم و زندگی انسانی سرشاری را برای خودمان بسازیم، چنانکه در انتهای راه بتوانیم با خیال آسوده بگوییم «…فرصت کوتاه بود و سفر جانکاه، اما یگانه بود و هیچ کم نداشت.»
انتهای پیام