امروز: دوشنبه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو الحجة 1446 | 2025-06-09
کد خبر: 252756 |
تاریخ انتشار : 08 بهمن 1397 - 8:24 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر املت قارچ؛ صبح زمستانی خود را خوشمزه آغاز کنید! وب‌سایت نمناک: املت قارچ یکی از غذاهای خوش طعم آسیایی است که در بسیاری از کشورها به عنوان صبحانه سرو میشود. شماهم میتوانید صبح زمستانی خود را با این املت بینهایت خوش طعم آغاز کنید. پس در ادامه با ما […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

املت قارچ؛ صبح زمستانی خود را خوشمزه آغاز کنید!

وب‌سایت نمناک: املت قارچ یکی از غذاهای خوش طعم آسیایی است که در بسیاری از کشورها به عنوان صبحانه سرو میشود. شماهم میتوانید صبح زمستانی خود را با این املت بینهایت خوش طعم آغاز کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای املت قارچ

  • تخم مرغ: 8 عدد
  • فلفل هندی قرمز کوچک خرد شده: یک عدد
  • پیازچه کوچک خرد شده: 6 عدد
  • روغن بادام زمینی: 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ دکمه ای خرد شده: 100 گرم
  • سبزی دلخواه برای تزیین: 80 گرم (پیازچه، ریحان، جعفری و..)

املت قارچ؛ صبح زمستانی خود را خوشمزه آغاز کنید!

طرز تهیه املت قارچ

1. چهار تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید و نیمی از پیازچه و نیمی از فلفل خرد شده، که دانه های آن را دور ریخته اید، را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به هم بزنید.

2. یک تابه گود را با دمای متوسط گرم کنید. نیمی از روغن را داخل آن بریزید. تابه را تکان دهید تا روغن تمام سطح داخل آن را بپوشاند. حالا مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید. تابه را اندکی به صورت چرخشی، تکان دهید تا مخلوط تخم مرغ، تمام سطح تابه را بپوشاند و اطراف آن یک سانتیمتر بالا بیاید.

3. نیمی از قارچ را روی مخلوط تخم مرغ بریزد، بگذارید تا برای 30 ثانیه روی حرارت بپزد تا زمانی که سطح زیرین آن خودش را بگیرد و سفت شود. املت را از وسط روی هم تا کنید.

4. سپس ماهیتابه را خم کنید تا تخم مرغ هایی که هنوز پخته نشده و مایع هستند، در گوشه آن جمع شوند و بگذارید تا 30 ثانیه روی حرارت باقی بماند. حالا املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برای 30 ثانیه بپزد و به رنگ طلایی روشن در بیاید.

5. آن را داخل ظرف دربسته ای بگذارید تا گرم بماند. این کار را با تخم مرغ، فلفل، پیاز، روغن و قارچ های باقی مانده تکرار کنید .

6. املت ها را از وسط برش بزنید. روی آن ها را با سبزی دلخواه تان تزیین کنید و مقداری سُس سویا روی آن ها بریزید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید