امروز: پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 4 ذو القعدة 1446 | 2025-05-01
کد خبر: 406388 |
تاریخ انتشار : 25 آذر 1399 - 16:39 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر ناتو روز سه‌شنبه گفت با پیمانی درباره منع سلاح‌های هسته‌ای مخالف است چرا که این پیمان، با ساختار امنیتی موجود سازگار نیست. به گزارش صلح خبر به نقل از اسپوتنیک، “معاهده درباره منع تسلیحات هسته‌ای” (TPNW) به عنوان اولین “معاهده الزام‌آور قانونی” بین‌المللی شامل یک سری ممنوعیت‌های جامع درباره […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

ناتو روز سه‌شنبه گفت با پیمانی درباره منع سلاح‌های هسته‌ای مخالف است چرا که این پیمان، با ساختار امنیتی موجود سازگار نیست.

به گزارش صلح خبر به نقل از اسپوتنیک، “معاهده درباره منع تسلیحات هسته‌ای” (TPNW) به عنوان اولین “معاهده الزام‌آور قانونی” بین‌المللی شامل یک سری ممنوعیت‌های جامع درباره هرگونه فعالیت مرتبط با تسلیحات هسته‌ای است که این ممنوعیت‌ها شامل توسعه، آزمایش، تولید، دستیابی، مالکیت، ذخیره، استفاده و تهدید به استفاده از تسلیحات هسته‌ای است که در هفت ژوئیه ۲۰۱۷ از سوی مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۲۲ رای موافق، یک رای مخالف، یک رای ممتنع و ۶۹ غایب که اکثر آنها از کشورهای هسته‌ای و اعضای ناتو بودند، تصویب شد و قرار شد از ۲۲ ژانویه ۲۰۲۱ (سوم بهمن) اجرایی شود.

بر اساس این معاهده کشورهای هسته‌ای باید یک چارچوب زمانی برای مذاکرات منجر به تایید و حذف برنامه‌ تسلیحات هسته‌ای خود ارائه کنند. 

در همین رابطه ناتو در بیانیه‌ای اعلام کرده است: همزمان با نزدیک شدن موعد لازم‌الاجرا شدن پیمان ممنوعیت سلاح‌های هسته‌ای یا معاهده ممنوعیت، ما به طور جمعی مخالفت خود را با این پیمان ابراز می‌کنیم، چرا که این پیمان منعکس‌کننده فضای امنیت بین‌المللی با چالش‌های فزاینده آن نیست و با ساختار منع گسترش و خلع سلاح موجود، همخوانی ندارد.

این اتحاد با این حال می‌گوید هنوز متعهد به افزایش کنترل تسلیحاتی و منع گسترش است.

بیانیه ناتو افزوده است: از شرکا و تمام دیگر کشورها می‌خواهیم به شکل واقع‌بینانه‌ای نسبت به تأثیر پیمان ممنوعیت بر صلح خبر و امنیت بین‌المللی، از جمله “پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای” (ان‌پی‌تی) واکنش نشان دهند و در همکاری برای بهبود امنیت جمعی از طریق اقدامات ملموس و قابل تأیید که می‌تواند ریسک‌های استراتژیک را کاهش دهد و پیشرفت واقعی در خلع سلاح هسته‌ای را ممکن کند، به ما بپیوندند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید