به گزارش صلح خبر، دکتر محسن سعیدی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: ورود به سراهای دانشجویی و اساسا ورود به دانشگاه، بر اساس پایش واکسیناسیون دانشجویان است که باید حداقل، ۲ دوز واکسن را تزریق کرده باشند. دانشگاه به سامانههای وزارت بهداشت و وزارت علوم، متصل است و اطلاعات واکسیناسیون دانشجویان را در اختیار داریم ضمن اینکه با بخشهای دیگر دانشگاه برنامهریزی کردهایم که به زودی یک پایگاه واکسیناسیون موقت هم در داخل دانشگاه راهاندازی کنیم تا آن دسته از دانشجویانی که ۲ دوز را زدهاند برای تزریق دوز سوم اقدام کنند.
وی گفت: اگرچه شرط پذیرش در خوابگاهها، تزریق ۳ دوز واکسن است ولی دانشجویانی که ۲ دوز زدهاند، برای اینکه از آموزش عقب نمانند، پذیرش میشوند به شرط آنکه برای دوز سوم سریعا اقدام نمایند.
دکتر سعیدی با تاکید بر اینکه سراهای دانشجویی و اداره تغذیه دانشگاه، در طول دوران کرونا تعطیل نبوده و پذیرای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه دانشجویانی که در دوره پژوهشی خود بودهاند، بوده است،در خصوص بازگشایی خوابگاههای دانشگاه علم و صنعت گفت: از ابتدای زمستان، کارگروهی متشکل از افراد ذیربط، برای فعالیت خوابگاهها در زمان حضور فراگیر دانشجویان تشکیل شد تا اقداماتی که باید به لحاظ بهداشتی، عمرانی و تاسیساتی صورت میگرفت، بررسی شود.
وی اهم اقدامات انجام شده در خصوص خوابگاههای دانشگاه علم و صنعت را بازسازی اساسی تاسیسات تعدادی از بلوکهای خوابگاهها و رفع مشکل آنها؛ نصب علایم هشدار دهنده برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در ورودی هر خوابگاه و راهاندازی بوفههای خوابگاه اعلام کرد و افزود: در حال حاضر، بوفه و تریا در خوابگاه خواهران، دایر است و در خوابگاه برادران نیز به محض حضور دانشجویان، راهاندازی خواهد شد.
دکتر سعیدی با ارائه آماری از واکسیناسیون دانشجویان علم و صنعت گفت: نزدیک به ۹۷ درصد دانشجویان ما واکسینه شدهاند و تقریبا ۹۴ درصد دانشجویان کارشناسی، حداقل ۲ دوز واکسن خود را دریافت کردهاند. با این وجود، در هر بلوک از سراهای دانشجویی، اتاق قرنطینهای در نظر گرفتیم تا اگر احیانا دانشجویی علایم ابتلا داشت، بتواند قرنطینه شود.
معاون دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به ارائه خدمات تغذیهای به دانشجویان خوابگاهی خاطرنشان کرد: دانشجویانی که در سراهای دانشجویی ساکن میشوند، غذای افطار، سحر و میانوعده دریافت میکنند. فعالیت سلف بعد از ماه مبارک رمضان نیز به اینگونه است که سیستم اتوماسیون و رزرو غذا این امکان را میدهد که دانشجو غذای خود را در هر یک از سراهای دانشجویی یا سلف مرکزی رزرو و استفاده نماید اما اینکه سالن غذاخوری دانشگاه بازگشایی شود، تا حدی به تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا و مصوبات هیات رییسه دانشگاه باز میگردد ولی توزیع در تمام سالنها و سراهای دانشجویی دایر خواهد بود.
دکتر سعیدی در زمینه وضعیت بازگشایی و فعالیت سالنهای ورزشی دانشگاه علم و صنعت توضیح داد: در حال حاضر، سالنهای ورزشی (بجز استخر دانشگاه) فعال شدهاند. در سراهای دانشجویی بهسازی سالنها (رنگآمیزی و نصب کفپوش) انجام شده و در محوطه اصلی دانشگاه نیز سالن تنیس روی میز راهاندازی و سالن بدنسازی، بهسازی شده است. استخر دانشگاه نیز بر اساس پروتکلهای بهداشتی و با فاصلهای پس از ماه مبارک رمضان، بازگشایی خواهد شد.
وی افزود: دانشجویان در صورت بروز علایم ابتلا، سریعا به اداره بهداشت و درمان دانشگاه مراجعه کنند. در صورت نیاز به پیگیری درمان در ساعات غیر اداری نیز هم اورژانس در دانشگاه مستقر است و هم مراکز بهداشتی و درمانی در نزدیکی دانشگاه وجود دارد. البته اتاق قرنطینه نیز در خوابگاه پیشبینی شده است. همچنین به منظوری پیشگیری از ابتلا در سطح دانشگاه در محلهایی اصناف، ماسک در اختیار دانشجویان قرار میدهند و در محل دانشکدهها نیز تجهیزاتی تعبیه و نصب شده تا دانشجویان بتوانند به صورت مرتب دستهای خود را ضد عفونی کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در خصوص واجدان شرایط اسکان در خوابگاه توضیح داد: تنها دانشجویان روزانه غیر بومی در سراهای دانشجویی دانشگاه پذیرش میشوند و سعی میشود پس از اتمام فرآیند اسکان دانشجویان روزانه غیر بومی، بخشی از دانشجویان شبانه، اضافه سنوات و حومه تهران پس از ارزیابی ظرفیت باقی مانده به صورت محدود در خوابگاهها پذیرش میشوند.
انتهای پیام