به گزارش مجله آشپزی صلح خبر استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز سایت دکتر کرمانی: گوشت قرمزغذایی است که شاید بسیاری از افراد، نسبت به آن نظر بدی داشته باشند. اما بدن برای سالم ماندن به همه نوع غذایی نیاز دارد و گوشت قرمز نیز یکی از آن ها است. هیچوقت فراموش نکنید اصل، […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز
- اسپری پخت یا مقداری روغن
- یک پیاز قرمز بلند، حلقه حلقه شده (به دو فنجان تقسیمش کنید)
- دو قاشق چای خوری سرکه انگور قرمز
- دو قاشق غذا خوری عسل
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق چای خوری آویشن خشک
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- چهار فیله گاو ( 115 گرمی ) که ضخامت هر کدام دو و نیم سانت باشد.
1- قسمت بالای فر را گرم کنید ( فقط قسمت بالا، نه شعله های پایین )
2- یک ماهی تابه نچسب و بزرگ را روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. پیازها را به ماهی تابه اضافه کنید. درپوشش را بگذارید و به مدت 3 دقیقه بپزید. سرکه، عسل و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را به ماهی تابه اضافه کنید. حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید 8 دقیقه با درب باز، محتویات ماهی تابه بجوشند. در طول این مدت محتویات را دائم بهم بزنید.
3- یک چهارم باقی مانده نمک، آویشن و فلفل را به صورت مساوی روی گوشت بریزید. گوشت را روی سینی فر قرار دهید و با اسپری پخت یا کمی روغن چربش کنید. هر سمت گوشت را 4 دقیقه یا تا آن مقدار که دوست دارید پخته شود، در فر بپزید. سپس به همراه میکس پیازی که درست کردید سرو کنید.
منبع : Bartarinha