امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 254005 |
تاریخ انتشار : 13 بهمن 1397 - 1:50 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه به دنبال واگذاری مدارس دولتی در قالب طرح خرید خدمات آموزشی نبوده و نیستیم گفت: از نمایندگان مجلس می خواهیم این فرصت را به آموزش و پرورش بدهند تا موانع و مشکلات طرح خرید خدمات آموزشی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه به دنبال واگذاری مدارس دولتی در قالب طرح خرید خدمات آموزشی نبوده و نیستیم گفت: از نمایندگان مجلس می خواهیم این فرصت را به آموزش و پرورش بدهند تا موانع و مشکلات طرح خرید خدمات آموزشی را با کمک آنها بررسی و برطرف کنیم.

علی الهیار ترکمن در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره طرح خرید خدمات آموزشی اظهار کرد: در حال حاضر ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در مراکز خرید خدماتی مشغول به تحصیل بوده و تأثیر مثبتی در روند آموزشی و کیفیت‌بخشی به آن داشته‌اند.

وی افزود: اکنون حدود ۸۰ تا ۹۰ هزار لازم‌التعلیم در دوره ابتدایی خارج از مدرسه هستند و تعداد بیشتری نیز در دوره متوسطه اول و دوم بازمانده از تحصیل‌اند. متناسب با شمار بازماندگان از تحصیل نیاز به تأمین نیروی انسانی داریم. باید پکیجی با ترکیب معلمان رسمی، حق‌التدریسی، خرید خدمتی و سرباز معلم‌ها داشته باشیم.

وی افزود: پیشنهاد می‌کنم یک مرتبه تجربه طرح خرید خدمت را در شهرستان‌ها و استان‌ها مرور و بررسی کنیم. قبول داریم موانعی وجود دارد که باید آنها را احصا ء کرده و روی آن بحث و بررسی دقیق داشته باشیم. اما از نمایندگان مجلس می‌خواهیم این فرصت را به آموزش و پرورش بدهند تا موانع را با کمک آنها بررسی و برطرف کنیم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه در لایحه بودجه ۹۸ به ویژه در بند ب تبصره ۲۱ بندی پیرامون خصوصی‌سازی در آموزش و پرورش وجود نداشت عنوان کرد: خرید خدمات آموزشی با توجه به ماده ۲۵ قانون برنامه ششم توسعه و سند تحول بنیادین در بودجه گنجانده شده بود. در سند تحول بنیادین بر افزایش مشارکت در آموزش و پرورش تاکید شده است.

الهیار ترکمن ادامه داد: در ماده ۲۵ قانون برنامه ششم توسعه بر خرید خدمات آموزشی تأکید شده است اظهار کرد: خرید خدمات به معنای خصوصی‌سازی نیست. در طرح خرید خدمات آموزشی کمبود معلم و مدرسه در برخی مناطق دور دست را جبران کردیم و به دنبال واگذاری مدارس دولتی در قالب طرح خرید خدمات آموزشی نبوده و نیستیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید