امروز: چهارشنبه, ۵ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 جماد ثاني 1446 | 2024-12-25
کد خبر: 547211 |
تاریخ انتشار : 20 خرداد 1403 - 6:44 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/مازندران رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود گفت: با وجود ۸ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در شهرستان میاندورود، استخر مناسبی در شهرستان نداریم و امکان آموزش شنا به دانش‌آموزان بنا به مصوبه وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد. جواد اسفندیاری در گفت‌وگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر با […]

صلح خبر/مازندران رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود گفت: با وجود ۸ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در شهرستان میاندورود، استخر مناسبی در شهرستان نداریم و امکان آموزش شنا به دانش‌آموزان بنا به مصوبه وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد.

جواد اسفندیاری در گفت‌وگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر با اشاره به وجود ۲۵ هیئت ورزشی فعال در این شهرستان گفت: ۴۳ ورزشکار از شهرستان میاندورود در رشته‌های مختلف و در بخش استانی به مقام قهرمانی رسیده‌اند و ۱۵ ورزشکار نیز در سطح کشوری موفق به کسب جایگاه قهرمانی شده‌اند.

وی افزود: با وجود کمبود امکانات، ۷ ورزشکار این شهرستان در رشته‌های فوتبال بانوان، بسکتبال، کاراته، کبدی،‌ کشتی آلیش و والیبال عضو تیم‌های ملی هستند. همچنین چهار بازیکن این شهرستان در لیگ برتر فوتبال در تیم‌های استقلال خوزستان، پیکان و هوادار حضور دارند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود با اشاره به وجود ۹ کیلومتر ساحل شهرستان میاندورود و تشکیل فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کشور افزود: تشکیل هیئت مربوطه به عنوان زیرمجموعه شهرستانی این فدراسیون و برخورداری از امکانات لازم در شهرستان، امکان توسعه و فعال شدن ورزش‌های آبی را فراهم خواهد کرد.

اسفندیاری ادامه داد: با توجه به برخورداری از ۱۵ هکتار زمین ساحلی شهرستان میاندورود، امکان احداث کمپ دوم برای تیم‌های ملی در این شهرستان وجود دارد که امیدواریم با موافقت اداره منابع طبیعی برای واگذاری زمین‌ها به اداره کل ورزش استان مازندران، این هدف محقق شود.

وی از وجود ۱۰ سالن ورزشی فعال در این شهرستان خبر داد و گفت: چهار سالن ورزشی هم در حال احداث است که با حمایت مسئولان استانی این پروژه های نیمه‌تمام افتتاح خواهد شد که البته برای تکمیل ۲ سالن کشتی و ورزش‌های توپی هم نیازمند تامین اعتبار هستیم.

جواد اسفندیاری درباره درآمدزایی بخش ورزش در شهرستان میاندورود اظهار کرد: بیشتر سالن‌های ورزشی شهرستان در روستاها واقع شده‌اند و در روستاها درآمد بالایی وجود ندارد که از آن بتوان مشکلات مالی حوزه ورزش را رفع کرد.

اسفندیاری گفت: از طرفی با وجود ۸ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در شهرستان میاندورود، استخر مناسبی در شهرستان نداریم و امکان آموزش شنا به دانش‌آموزان بنا به مصوبه وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود درباره زیرساخت‌های ضعیف ورزش این شهرستان تصریح کرد: این شهرستان از خانه کشتی، خانه تکواندو و خانه ژیمناستیک بی‌بهره است و با توجه به برخورداری از خطوط ریلی و هوایی، دریایی و خطوط ترانزیتی، امیدواریم مسئولان وزارت ورزش و جوانان به بهبود شرایط زیرساختی استان توجه ویژه‌ای داشته باشند.

اسفندیاری با اشاره به نبود زیرساخت‌هایی نظیر روشنایی، رختکن، سکوی تماشاگران و… در زمین‌های فوتبال شهرستان میاندورود خاطرنشان کرد: این شهرستان از ظرفیت بالایی برای پرورش ورزشکاران حرفه‌ای برخوردار است و توجه ویژه مسئولان سبب ارتقاء ورزش این شهرستان خواهد شد.

به گزارش صلح خبر، شهرستان میاندورود بین شهرستان ساری و شهرستان نکا وجود دارد که جمعیتی بیش از ۶۰ هزار نفر دارد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید