به گزارش صلح خبر، سید محمد صاحبکار خراسانی اظهار کرد: افزایش دائمی سن امید به زندگی در ایران و جهان بهعنوان مهمترین شاخص توسعهیافتگی جوامع در امر سلامت، بیانگر توجه روزافزون به مقوله سلامت و طبیعتا بازار رو به رشد صنایع وابسته به آن ازجمله داروسازی است، لذا شرکتهای فعال در حوزه دارو برای عقب نماندن از این موج توسعه، ناگزیر به پویایی و تحقیق و توسعه مستمر هستند.
رئیس مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان با اشاره به خدمات مشاورهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: مشاوران با استفاده از بینش و مهارتی که در تجزیهوتحلیل مشکلات و ارائه روشها و راهکارها دارند، میتوانند موجب رشد و افزایش توانمندی شرکتها در عرصههای مختلف باشند. ازاینرو، مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان با هدف توانمندسازی شرکتها اقدام به ارائه خدمات مشاوره فنی در حوزه دارو و فرآوردههای پیشرفته حوزه تشخیص و درمان کرده است.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتها و موسسات دانشبنیان عنوان کرد: مشاوره در زمینههای مختلف به شرکتهای متقاضی ارائه میشود که ازجمله آن بازاریابی، صنعتیسازی و بهینهسازی محصولات دارویی، اخذ تاییدیهها و مجوزهای نهایی از مراجع مربوطه و صادرات اقلام دارویی است.
صاحبکار خراسانی در ادامه گفت: خدمات مشاوره تنها به زمینههای تجاری و بازرگانی محدود نمیشود و در حوزههای علمی نیز مشاوران مجرب، دانستههای خود را با متقاضیان به اشتراک میگذارند. لذا مشاوره در زمینه انتخاب صحیح سنتز مواد اولیه و جانبی، مواد مورداستفاده در فرمولاسیون، کارآزماییهای بالینی و حیوانی و آزمونهای موردنیاز محصولات حوزه مهندسی بافت و سلول به شرکتها ارائه میشود.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبینان همچنین اظهار کرد: استفاده از این خدمت برای تمامی شرکتهای دانشبنیان بهصورت رایگان بوده و برای دریافت خدمات مشاوره فنی و سایر خدمات توانمندسازی میتوانند به سامانه bizservices.ir مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند.
بر اساس این گزارش، مشاورههای توسعه فنی محصولات علاوه بر حوزه دارو، در حوزههای فناوری اطلاعات و ارتباطات، مواد شیمیایی و پلیمری، تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی، تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته و مواد پیشرفته به شرکتهای دانشبنیان ارائه شده است.
انتهای پیام